villa bouwen

Villa bouwen

Een villa bouwen is voor velen een droom. Want wie droomt er nu niet weg bij het idee van een eigen luxe villa? Het is nu mogelijk om een nieuwbouw villa te laten bouwen door de Woonwensfabriek. Wij zijn al 30 jaar actief in de bouw van woningen en het realiseren van de dromen van onze klanten. Bij de Woonwensfabriek staat jouw wens voorop!

Wij kunnen de villa compleet naar wens bouwen. Wanneer jouw wensen niet in lijn liggen met onze bestaande villa’s, is het mogelijk om met onze architecten een villa naar smaak te ontwerpen.

Bij de Woonwensfabriek kunnen we jou van het begin tot het eind ontzorgen. Het proces naar een moderne of landelijke rietgedekte villa begint met het uitzoeken van een kavel in de juiste omgeving en eindigt met een perfect naar wens opgeleverde woning. Wanneer je een villa laat bouwen door de Woonwensfabriek, worden al jouw wensen in acht genomen.

Villabouw door de Woonwensfabriek: moderne, luxe of rietgedekte villa

Wanneer je hebt besloten waar de villa gebouwd moet gaan worden, is het tijd om na te gaan denken over de stijl waarin deze gerealiseerd gaat worden. Droom je bijvoorbeeld al jaren van een moderne villa? Of wil je graag een rietgedekte villa of een luxe villa laten bouwen? Het kan bij de Woonwensfabriek!

In uitgebreide inspiratiegesprekken en met een persoonlijke adviseur worden jouw wensen in kaart gebracht en vervolgens vertaald naar een woning die je nooit meer zult willen verlaten.

Doordat je gedurende het gehele bouwproces een persoonlijke adviseur aangewezen krijgt, blijft het gehele proces voor jou inzichtelijk en fungeert deze adviseur tevens als aanspreekpunt.

villa bouwen door de woonwensfabriek
droomwoning realiseren

Laat jouw droomwoning realiseren door de Woonwensfabriek

Ben je benieuwd hoe het bouwen precies in zijn werk gaat? Kijk dan eens naar ons stappenplan. Wij ontwerpen vraaggericht op basis van jouw woonwensen. Ook jouw woonwensen wat betreft het interieur kun je geheel aan ons overlaten. We werken wat betreft het sanitair, de keuken en de tegels uitsluitend met kwaliteitsmerken.

Interesse? Neem contact met ons op!

Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar  088 033 84 00, of door een e-mail te sturen naar info@woonwensfabriek.nl. Maak een afspraak om een geheel vrijblijvend een inspiratiegesprek met ons aan te gaan en te beginnen met de villa bouw.

Het kan ook zijn dat je geïnteresseerd bent in een ander woningtype. Ook andere mogelijkheden zoals een herenhuis bouwen of een schuurwoning bouwen kunnen wij voor jou realiseren.

Een villa bouwen begint bij de Woonwensfabriek!

contact opnemen