Prefab huis bouwen

Prefab huis bouwen

Een prefab huis bouwen is voor veel mensen een droom die uitkomt. Met dit type woning is een huis bouwen redelijk eenvoudig. Een prefab woning wordt vaak geleverd als ‘bouwpakket’, waarbij het niet mogelijk is om aanpassingen te doen. Ondanks dat veel aspecten vooraf (prefab) worden ontwikkeld, zijn veel onderdelen van de woning nog altijd naar wens aan te passen. Een prefab huis laten bouwen is hierdoor een relatieve snelle methode die wordt gebruikt door huizenbouwers.

Bij ons staan jouw wensen altijd voorop, dus ook bij het bouwen van een prefab huis. Aan de hand van het oriëntatiegesprek wordt een ontwerp gemaakt. Hierbij zul je stap voor stap zien dat jouw droom werkelijkheid wordt. We kunnen je zelfs helpen met de inrichting van zowel de woning als de tuin. Dit maakt een prefab huis bouwen nog leuker!

Waarom een prefab huis bouwen met de Woonwensfabriek?

Een prefab huis bouwen kenmerkt zicht voornamelijk door het efficiënte bouwproces. Prefab is in principe een afkorting voor prefabricage. Dit betekent dat veel aspecten van het bouwproces al in de fabriek gedaan worden. Hierdoor hoeft op de bouwplaats zelf minder gedaan te worden. Jouw prefab woning wordt hierdoor sneller gebouwd, aangezien het bouwproces wordt verkort. Daarnaast kies je met prefab bouw voor energiezuinig en comfortabel wonen.

Voor veel mensen is het een droom om een prefab woning te laten bouwen. Dit komt niet alleen door de snelheid van het bouwproces. Dat door de Woonwensfabriek alles uit handen wordt genomen heeft hier ook mee te maken. Tel daarbij op dat het een betaalbare optie is en veel mensen zijn direct verkocht.

Bekijk onze modelwoningen om een idee te krijgen van onze standaarduitvoering van de huizen.

Waarom een Prefab huis bouwen
Prefab woning prijzen

Prefab woning prijzen berekenen

De belangrijkste vraag die veel mensen beantwoord willen hebben is: wat zijn de kosten bij een prefab woning bouwen? We snappen heel goed dat ook jij dit graag wilt weten. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. De prijs van een prefab woning bouwen wordt namelijk berekend aan de hand van verschillende kosten. Denk hierbij aan:

  • De kosten voor aanschaf van een bouwkavel;
  • De inrichting van de woning;
  • Het woonoppervlakte van jouw huis.
Om de daadwerkelijke kosten van de prefab woning te berekenen is het daarom van belang dat al jouw wensen en behoeften op papier worden gezet. Dit is mogelijk naar aanleiding van een vrijblijvend adviesgesprek. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen wordt vervolgens een offerte opgesteld.
Ben je benieuwd naar de verloop van het proces? Bekijk dan ons stappenplan voor meer informatie! Een prefab woning bouwen doe je samen met de Woonwensfabriek!

Neem contact op voor een prefab huis bouwen

Ben jij er al over uit en wil je graag een prefab huis bouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 033 84 00 of een e-mail te sturen naar info@woonwensfabriek.nl. Ook als je graag meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden horen we graag van je.

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een prefab woning modern te laten bouwen of maak je de keuze voor een klein prefab huis. Meer weten? Je kunt hiervoor geheel vrijblijvend een inspiratiegesprek inplannen met een van onze specialisten. Hierna weet je zeker of een prefab huis bouwen bij jouw wensen past!

Contact voor een prefab huis bouwen