huis bouwen

Huis bouwen

Wil jij een eigen huis bouwen? De Woonwensfabriek Assen bouwt jouw huis compleet aangepast naar jouw wensen en voorkeuren in Noord-Nederland en in Noord-Holland. Bij ons kun je kiezen uit een selectie huizen op een kavel met een basisontwerp voor een vaste prijs.

Wanneer je op zoek bent naar iets uniekers, dan kun je jouw eigen droomhuis laten ontwerpen door onze architect volgens de eisen van de desbetreffende gemeente. Het type huis, de uitvoering, de kleurstelling en de inrichting kunnen tot in de puntjes in uitvoering gebracht worden. Huizen bouwen doe je samen met de Woonwensfabriek.

Jouw droomhuis realiseren? Laat jouw huis bouwen door de Woonwensfabriek

Laat jouw nieuwe huis bouwen door een professionele partij die tot in de puntjes kan ontzorgen. Samen hebben wij door de jaren heen al 2.000 woningen gerealiseerd. Als jouw specialist kunnen wij een heel huis samenstellen wat perfect voldoet aan jouw woonwensen.

Doordat wij verantwoordelijk zijn voor de bouw van vele huizen, kunnen wij garanderen dat de bouw foutloos verloopt, het nieuwe huis op de afgesproken datum afgeleverd wordt én dat deze volledig voldoet aan jouw wensen. Wij kunnen alle mogelijke woningtypes voor jou realiseren, dus van een modern huis, tot een klein of een Zweeds huis. Ook het bouwen van een energieneutraal huis of een levensloopbestendige woning bouwen behoort tot de opties.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij jouw droomhuis laten bouwen? Neem contact op met de Woonwensfabriek en bespreek de mogelijkheden!

droomhuis bouwen
huis bouwen kosten

Huis bouwen kosten

Wat kost een huis bouwen? Dat is een vraag die we vaak krijgen. De kosten van het bouwen van een huis zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

    • De kavelprijs;
    • Het type woning dat je kiest: bijvoorbeeld een 2 onder 1 kap woning, een rijwoning of een vrijstaande woning;
    • De woonoppervlakte van de woning en het kavel;
    • Het aantal slaapkamers in de woning;
    • De inrichting in het huis: denk hierbij aan de keuken en het sanitair, het afschilderen van de woning en een tuinaanleg.
Alvorens het huis gebouwd wordt, neem je samen met de ontwerper jouw wensen door. Vervolgens worden de jouw woonwensen nog verder uitgekiend aan de hand van een checklist en een moodboard. Aan de hand van jouw specifieke wensen worden de kosten van het bouwen van het huis opgesteld en vervolgens wordt de prijs van de bouw weergegeven in een offerte.

Bouw aan jouw dromen met de Woonwensfabriek

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil jij een boerderij, landhuis, tiny house, schuurwoning of misschien wel een heel ander soort huis laten bouwen? Wij laten jouw dromen uitkomen! Kom een kijkje nemen in één van onze modelwoningen verspreid door het noorden en het midden van het land.

Het laten bouwen van een huis is een kwestie van vertrouwen. Wij kunnen jou garanderen dat wij jouw vertrouwen waard zijn! Maak een afspraak, of bekijk een van onze reeds gerealiseerde woningen ter inspiratie.

Laat jouw huis bouwen door de Woonwensfabriek en start met dromen!

bouw aan jouw dromen