huis bouwen

Huis bouwen

Wil jij een eigen huis bouwen? De Woonwensfabriek Assen bouwt jouw huis compleet aangepast naar jouw wensen en voorkeuren in Noord-Nederland en in Noord-Holland. Bij ons kun je kiezen uit een selectie huizen op een kavel met een basisontwerp voor een vaste prijs.

Wanneer je op zoek bent naar iets uniekers, dan kun je jouw eigen droomhuis laten ontwerpen door onze architect volgens de eisen van de desbetreffende gemeente. Het type huis, de uitvoering, de kleurstelling en de inrichting kunnen tot in de puntjes in uitvoering gebracht worden. Wat je ook wilt, een huis bouwen doe je samen met de Woonwensfabriek.

Jouw droomhuis realiseren? Laat jouw huis bouwen door de Woonwensfabriek

Laat jouw nieuwe huis bouwen door een professionele partij die tot in de puntjes kan ontzorgen. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij door de jaren heen al 2.000 woningen gerealiseerd. Je bouwt een huis niet over één nacht ijs. Het is een intensieve en langdurige samenwerking met de bouwer. Daarom is het belangrijk dat jouw specialist een huis kan samenstellen die perfect voldoet aan jouw al jouw wensen en voorkeuren. Wij zijn die specialist!

Doordat wij verantwoordelijk zijn voor de bouw van vele huizen, kunnen wij een soepel proces garanderen zodat het gebouwde huis volledig aan jouw wensen voldoet. Dit begint al met het uitzoeken van een geschikte kavel. Wij zorgen voor een foutloos bouwproces van begin tot eind. Hierbij hoort ook dat het huis op de afgesproken datum wordt opgeleverd.

droomhuis bouwen
bouw aan jouw dromen

Een huis laten bouwen op basis van jouw wensen

Tijdens het bouwproces zijn er vele keuzes die je moet maken. Alle fases hebben wij voor je uitgelegd in ons stappenplan. Het leuke van een huis laten bouwen is dat je bent betrokken bij het gehele proces. Dit maakt het tegelijkertijd ook een complex proces, waarin elke stap de volgende beïnvloedt. 

Doordat wij vraaggericht ontwerpen op basis van jouw woonwensen, bouwen we samen het huis van je dromen. Welke wensen je ook hebt, wij kunnen alle mogelijke woningtypes voor jou realiseren. Niks is te gek, van een modern huis, tot een klein of een Zweeds huis; alles kan. Ook het bouwen van een energieneutraal huis of een levensloopbestendige woning bouwen behoort tot de opties. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij jouw droomhuis laten bouwen? Neem contact op met de Woonwensfabriek en bespreek de mogelijkheden!

De kosten van een huis bouwen

Wat kost een huis bouwen? Dat is een vraag die we vaak krijgen. De kosten van het bouwen van een huis zijn onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

 • De kavelprijs;
 • Het type woning dat je kiest: bijvoorbeeld een twee-onder-eenkapwoning, een rijwoning of een vrijstaande woning;
 • De woonoppervlakte van de woning en de oppervlakte van het kavel;
 • Het aantal slaapkamers in de woning;
 • De inrichting in het huis: denk hierbij aan de keuken en het sanitair, het afschilderen van de woning en een tuinaanleg.

Alvorens het huis gebouwd wordt, neem je samen met de ontwerper jouw wensen door. Vervolgens worden de jouw woonwensen nog verder uitgekiend aan de hand van een checklist en een moodboard. Aan de hand van jouw specifieke wensen worden de kosten van het bouwen van het huis opgesteld en vervolgens wordt de prijs van de bouw weergegeven in een offerte.

  huis bouwen kosten
  huis laten bouwen bij de Woonwensfabriek

  Van kavel tot droomhuis

  Van kavel tot droomhuis, een huis laten bouwen door Woonwensfabriek ontzorgt je van A tot Z. Dat is het gemak van alles onder één dak! Zo onderscheiden wij onszelf door:

  • Een innovatief en creatief ontwerp op basis van jouw wensen;
  • Met ons label WoonGereed leveren wij jouw huis altijd verhuis klaar op;
  • Op basis van data & research kijken we actief welke vraag er is in de markt;
  • Conceptmatig komen we tot verschillende woonoplossingen;
  • Door vrij-op-naam invullingen ondersteunen en  stimuleren wij de verkoop van kavels en locaties. 

  Dit doen wij door onze uitgebreide woninglijn, een groot scala aan verschillende tools en een professionele dienstverlening. Hiermee bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij vertalen jouw wensen in een woonhuis zoals jij dat wilt.

  Bouw aan jouw dromen met de Woonwensfabriek

  Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil jij een boerderij, landhuis, tiny house, schuurwoning of misschien wel een heel ander soort huis laten bouwen? Wij laten jouw dromen uitkomen! Kom een kijkje nemen in één van onze modelwoningen verspreid door het noorden en het midden van het land.

  Het laten bouwen van een huis is een kwestie van vertrouwen. Wij kunnen jou garanderen dat wij jouw vertrouwen waard zijn! Zo werken wij altijd met een 100% afbouwgarantie en werken alleen samen met de beste regionale bouwers. Maak een afspraak, of bekijk een van onze reeds gerealiseerde woningen ter inspiratie.

  Laat jouw huis bouwen door de Woonwensfabriek en start met dromen! 

   Bouwen met de Woonwensfabriek