houten huis bouwen

Houten huis bouwen

Een houten huis bouwen is een droom voor veel mensen. Daarom krijgen we vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. Goed nieuws: de Woonfabriek kan jou volledig ontzorgen. Wij regelen alles voor je, van het ontwerp tot de bouw en uiteindelijk de oplevering.

Wij luisteren naar al jouw wensen wanneer het gaat om de bouw van een houten huis. Want uiteindelijk moet jouw droom waarheid worden. Zelfs de tuinaanleg en de inrichting van je woning kunnen we voor je uitvoeren. Start nu met een houten woning bouwen en maak direct een afspraak.

Waarom een houten huis bouwen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een houten huis. Misschien vind je het materiaal gewoon mooi, vanwege de natuurlijke uitstraling. Of vind je de kosten van het materiaal aantrekkelijk. Niet onbelangrijk in een tijd waarin duurzaamheid voorop staat: hout is goed isolerend materiaal.

Onze ontwerpers staan klaar om het perfecte houten huis voor jou te ontwerpen. Een houten huis bouwen kan op basis van een bestaand ontwerp, maar een volledig nieuw ontwerp tekenen is ook mogelijk. Daarnaast hebben we tegenwoordig opties als duurzaam en energieneutraal bouwen.

De Woonfabriek heeft meer dan 2000 huizen gebouwd, waaronder een groot aantal houten woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat er veel komt kijken bij een houten huis bouwen. Maar dat is niet jouw probleem. Naast het ontwerp en de bouw regelen wij ook alle andere zaken, zoals het aanvragen van vergunningen.

waarom een houten huis bouwen
kosten houten woning bouwen

Wat zijn de kosten van een houten woning?

De Woonwensfabriek levert puur maatwerk. Daarom is het moeilijk om te zeggen wat jouw houten woning gaat kosten. Feit is natuurlijk dat hout een betaalbaar bouwmateriaal is. De uiteindelijke prijs van het huis hangt af van verschillende factoren:

- De prijs van het kavel;
- Afmetingen van het houten huis;
- Het aantal kamers;
- Het gebruikte materiaal;
- De extra diensten zoals inrichting en tuinaanleg.

De woninginrichting, keuken en tuinaanleg kan je zelf regelen. Maar je kunt het ook aan ons overlaten! We zijn benieuwd naar hoe jouw houten droomhuis eruit ziet. Op basis van je wensen maken we een bouwtekening en een offerte voor de complete bouw. Daarin zijn dus alle kosten meegenomen. Een houten huis bouwen doen we altijd in samenwerking met de beste specialisten uit de regio!

Start de route naar jouw houten woning nu!

Weet jij al hoe het houten huis van je dromen eruit ziet? Wij zijn heel benieuwd naar al je wensen. Misschien ben je geïnteresseerd in andere woningen die we gebouwd hebben. Gelukkig hebben we in Noord- en Midden-Nederland diverse modelwoningen, die je natuurlijk kunt gaan bekijken. Dan heb je direct een helder beeld van onze capaciteiten.

Neem gerust contact met ons op. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw op maat kunnen we je ongetwijfeld helpen.

Twijfel niet langer, maak van je dromen realiteit en start met een houten huis bouwen!

start de route naar jouw houten woning