Header

Huis & Interieur

Bij de Woonwensfabriek vind je het gemak van alles onder één dak. Zo kun jij je op de leuke dingen richten, terwijl de zelfbouwspecialisten van de Woonwensfabriek de ontwerpen afronden en vergunningen voorbereiden, richt jij je huis alvast in.

Laat je door de adviseurs van Raab Karcher verassen door het sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch of door de Woonwensfabriek-keukenselectie van Keller Keukens. De stylistes van Vinke Beilen vertalen jouw woonwensen in prachtige interieurontwerpen en ontzorgen jou voor wat betreft stoffering en inrichting van je nieuwe huis.

Laat je inspireren door de partners van de Woonwensfabriek!

Header

Tuin & Terras

Bij de Woonwensfabriek vind je het gemak van alles onder één dak. Zo kun jij je op de leuke dingen richten, terwijl de zelfbouwspecialisten van de Woonwensfabriek de ontwerpen afronden en vergunningen voorbereiden, richt jij je buitenruimte alvast in.

Voor een ideale vertaling van interieur naar exterieur staan de adviseurs van Van Dijk Tuinen voor je klaar. Zij ontwerpen een tuin op maat met de voor jou meest ideale planten en bloemsoorten. Om het geheel af te maken mag een tuinhuis of gastenverblijf natuurlijk niet ontbreken. Ferox Outdoor biedt jou prachtige kant-en-klare producten of desgewenst een ontwerp op maat.

Laat je inspireren door de partners van de Woonwensfabriek!