Woonwensfabriek

Woonwensfabriek is een initiatief van Lamberink Bouwcoördinatie, ontwerpt woningen op maat voor de individuele- en projectmatige markt.

Naast losse kavels vullen wij steeds vaker restlocaties in van zowel particulieren (rood-voor-rood), ontwikkelaars als gemeenten. Hierbij beperken wij ons tot hoofdzakelijk vrijstaande woningen.

Maatwerk en flexibiliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Of men nu wonen met werken wil combineren of een levensloopbestendige woonoplossing wenst: bij Woonwensfabriek vind je voor nagenoeg elke woonwens een passende oplossing.

Woonwensfabriek heeft in de afgelopen 30 jaar ruim 2.700 kavelbouwers ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van hun droomhuis, samen met de allerbeste specialisten uit de regio, want bouwen doe je immers niet alleen.

Doordat wij al zoveel tevreden kopers hebben ontzorgd, bieden wij volop voorbeeldontwerpen en honderden reeds gebouwde woningen ter inspiratie. Door deze te mixen en te matchen kunnen klanten hun ideale woning samenstellen, desgewenst met hulp van één van de architecten.


WOONGEREED
De persoonlijke wooncoach van Woonwensfabriek adviseert en begeleidt de klant vanaf het eerste inspiratiegesprek tot en met de oplevering van de woning.

De projectbegeleider van WoonGereed neemt de klant aan de hand mee door het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum voor een unieke klantbeleving en zorgt voor een correcte afhandeling in overleg en afstemming met de betreffende partners. De realisatie van de woningen wordt door onze bouwpartners verzorgt, waarbij wij nagenoeg landelijke dekking hebben.

Ervaren
30jaar ervaring

Vertrouwd
2.000woningen gerealiseerd

Gemak
ontzorgenalles onder 1 dak

Bouwen
regionaalde beste bouwers

Garantie
Woningborg100% afbouwgarantie

Veilig
OpleverenVereniging Eigen Huis

Visie

Samen bouwen met de Woonwensfabriek, een gefundeerde keuze!

Consumenten willen plezierig wonen in een thuis op maat. Gemeenten en projectontwikkelaars willen een duurzame invulling van hun (rest-) locaties. Bovenal wil men een partner die vraag en aanbod bij elkaar brengt. De Woonwensfabriek vervult een spilfunctie in het speelveld van ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Wij hebben de kennis, kunde en partners in huis voor het realiseren van succesvolle kleinschalige nieuwbouwprojecten op restlocaties. De Woonwensfabriek is in staat om voor elke locatie in heel het land de actuele vraagzijde tot in detail in kaart te brengen en te vertalen in woonproducten op maat, gebaseerd op de actuele woonwensen van de consument.

Door vraaggericht en kleinschalig te ontwikkelen bouwen wij met onze partners voor de consument van morgen. Hierbij laten wij de woonproducten nauw aansluiten op de woonwens, zodat elke doelgroep op de juiste wijze wordt bediend. Of het nu gaat om energiezuinig en duurzaam bouwen, levensloop- en transformatiebestendig bouwen, traditioneel- of geprefabriceerd gebouwde woningen of WoonGereed oplossingen: Woonwensfabriek biedt u met haar co-makers een innoverend en krachtig concept met een heldere toekomstbestendige marktvisie en landelijk netwerk.