Woonwensfabriek

Woonwensfabriek is een initiatief van Lamberink Bouwcoördinatie, onderdeel van Lamberink Makelaars & Adviseurs.

Een no nonsense familiebedrijf, 30 jaar geleden opgericht door Harry Lamberink en is met 65 medewerkers en 8 makelaarskantoren uitgegroeid tot een allround dienstverlener in noord Nederland op het gebied van wonen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen.

De broers Meindert en Arjan Lamberink zijn beide ervaren zelfbouwspecialisten met passie voor nieuwbouw en zijn de drijvende krachten achter de Woonwensfabriek. Een bedrijf met een leuke historie. 30 jaar geleden zagen broer Harry Lamberink en vader Evert Lamberink een groeiende behoefte in de markt waar het ging om het ontwerpen van bouwplannen op maat voor zelfbouwers. Vanuit Hardenberg werd de verkoop van bouwplannen met Nieuwbouw Adviesbureau Oost vanuit de ouderlijke woonboerderij verzorgd door vader Lamberink en met Lamberink Makelaars vanuit Assen door Harry Lamberink. Het is dan ook niet vreemd dat Meindert en Arjan van huis uit besmet zijn geraakt met het ‘nieuwbouw-virus’! In de opvolgende jaren werd deze tak van sport samengevoegd in Lamberink Bouwcoördinatie met verkooppunten in Assen, Leeuwarden en Alkmaar.

Naast de verkoop van bouwplannen voor de particuliere markt werden activiteiten ontwikkeld op het gebied van projectinitiatie en vraagzijdeonderzoek. In de afgelopen jaren is Lamberink Bouwcoördinatie getransformeerd naar de Woonwensfabriek en uitgegroeid naar een landelijke ontzorgpartner op het gebied van zelfbouw, projectinitiatie en vraagzijdeonderzoek.

Woonwensfabriek werkt vanuit 6 verkooppunten verspreid over het land samen met regionale bouwpartners en co-makers als WoonSubliem, Raab Karcher, Villeroy & Boch, Keller Keukens, Vinke Beilen, Forbo Flooring, Van Dijk Tuinen en SG Lighting. In de afgelopen jaren is het bedrijf Meindert met 27 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van bouwplannen op maat een bron van inspiratie voor de zelfbouwende consument. Met de vele honderden ontwerpen die hij heeft gerealiseerd biedt Meindert voor bijna elke vraag een pasklare oplossing. Met zijn praktijkervaring neemt hij je tot in detail mee naar de beste woonoplossing. Arjan heeft 14 jaar ervaring op het gebied van particuliere zelfbouw en projectinitiatie. Hij ontzorgt gemeenten en ontwikkelaars bij het herbestemmen, invullen en vermarkten van en restlocaties en losse kavels. Daarnaast is Arjan NVM Nieuwbouwspecialist en co-founder van het nieuwbouwplatform Nieuw Wonen Nederland.

Ervaren
30jaar ervaring

Vertrouwd
2.000woningen gerealiseerd

Gemak
ontzorgenalles onder 1 dak

Bouwen
regionaalde beste bouwers

Garantie
Woningborg100% afbouwgarantie

Veilig
OpleverenVereniging Eigen Huis

Visie

Samen bouwen met de Woonwensfabriek, een gefundeerde keuze!

Consumenten willen plezierig wonen in een thuis op maat. Gemeenten en projectontwikkelaars willen een duurzame invulling van hun (rest-) locaties. Bovenal wil men een partner die vraag en aanbod bij elkaar brengt. De Woonwensfabriek vervult een spilfunctie in het speelveld van ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Wij hebben de kennis, kunde en partners in huis voor het realiseren van succesvolle kleinschalige nieuwbouwprojecten op restlocaties. De Woonwensfabriek is in staat om voor elke locatie in heel het land de actuele vraagzijde tot in detail in kaart te brengen en te vertalen in woonproducten op maat, gebaseerd op de actuele woonwensen van de consument.

Door vraaggericht en kleinschalig te ontwikkelen bouwen wij met onze partners voor de consument van morgen. Hierbij laten wij de woonproducten nauw aansluiten op de woonwens, zodat elke doelgroep op de juiste wijze wordt bediend. Of het nu gaat om energiezuinig en duurzaam bouwen, levensloop- en transformatiebestendig bouwen, traditioneel- of geprefabriceerd gebouwde woningen of WoonGereed oplossingen: Woonwensfabriek biedt u met haar co-makers een innoverend en krachtig concept met een heldere toekomstbestendige marktvisie en landelijk netwerk.