Woonwensfabriek

Woonwensfabriek is een initiatief van Lamberink Bouwcoördinatie.

Met ruim 30 jaar ervaring en ruim 2.500 gerealiseerde woningen is Lamberink Bouwcoördinatie, onderdeel van Lamberink Makelaars & Adviseurs, een begrip daar waar het gaat om bouwplannen op maat.

Lamberink is een no nonsense familiebedrijf met 80 medewerkers en 14 makelaarskantoren een allround dienstverlener in noord Nederland op het gebied van wonen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Lamberink is onder andere co-founder van NieuwWonen Nederland, NVM Nieuwbouwspecialist en partner in Dynamis.

Woonwensfabriek is een professionele dienstverlener voor de particuliere en zakelijke markt, denk hierbij aan:

• Innovatief en creatief ontwerpen op basis van de vraag
• Het verhuisklaar opleveren van onze woningen vanuit ons label WoonGereed
• Vraagzijdeonderzoeken op basis van data & research
• Conceptmatige woonoplossingen
• Het ondersteunen en stimuleren van de verkoop van kavels en restlocaties door middel van vrij-op-naam invullingen

Woonwensfabriek biedt hierbij een uitgebreide woninglijn, een scala aan tools en uitgekiende dienstverleningspakketten. Wij werken landelijk samen met gerenommeerde bouwpartners en co-makers. De verkoop wordt verzorgt vanuit het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum in Assen en daarnaast vanuit 5 verkooppunten verspreid over het land. Van kavel tot droomhuis: Woonwensfabriek.

Ervaren
30jaar ervaring

Vertrouwd
2.000woningen gerealiseerd

Gemak
ontzorgenalles onder 1 dak

Bouwen
regionaalde beste bouwers

Garantie
Woningborg100% afbouwgarantie

Veilig
OpleverenVereniging Eigen Huis

Visie

Samen bouwen met de Woonwensfabriek, een gefundeerde keuze!

Consumenten willen plezierig wonen in een thuis op maat. Gemeenten en projectontwikkelaars willen een duurzame invulling van hun (rest-) locaties. Bovenal wil men een partner die vraag en aanbod bij elkaar brengt. De Woonwensfabriek vervult een spilfunctie in het speelveld van ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. Wij hebben de kennis, kunde en partners in huis voor het realiseren van succesvolle kleinschalige nieuwbouwprojecten op restlocaties. De Woonwensfabriek is in staat om voor elke locatie in heel het land de actuele vraagzijde tot in detail in kaart te brengen en te vertalen in woonproducten op maat, gebaseerd op de actuele woonwensen van de consument.

Door vraaggericht en kleinschalig te ontwikkelen bouwen wij met onze partners voor de consument van morgen. Hierbij laten wij de woonproducten nauw aansluiten op de woonwens, zodat elke doelgroep op de juiste wijze wordt bediend. Of het nu gaat om energiezuinig en duurzaam bouwen, levensloop- en transformatiebestendig bouwen, traditioneel- of geprefabriceerd gebouwde woningen of WoonGereed oplossingen: Woonwensfabriek biedt u met haar co-makers een innoverend en krachtig concept met een heldere toekomstbestendige marktvisie en landelijk netwerk.