Header

BOUWPLANNEN WAARMAKEN

RESTKAVELS SUCCESVOL VERMARKTEN
Projectontwikkelaars willen bouwen. Gemeenten en wooncorporaties willen een duurzame invulling van locaties. Consumenten willen plezierig wonen. Als de Woonwensfabriek vervullen we een spilfunctie in het speelveld van ruimtelijke ontwikkeling, bouwen en wonen. We hebben de kennis, kunde en mensen in huis voor het helpen realiseren van succesvolle nieuwbouwprojecten op kleinere locaties.

RENDEMENT HALEN UIT RESTKAVELS
Iedere projectontwikkelaar, gemeente of wooncorporatie heeft ze. Kleinschalige locaties en restkavels waar een duurzame invulling niet van de grond komt. Vaak is het voornemen er wel, maar ontbreekt het gewoonweg aan tijd en menskracht om tot een gedegen planontwikkeling te komen. De Woonwensfabriek kan u op dit onderdeel volledig ontzorgen.

DE WOONWENSFABRIEK
Voor de Woonwensfabriek zijn bouwkavel en bouwplan onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Woonwensfabriek ontwerpt al bijna 30 jaar samen met haar partners woningen op maat voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Zo worden wij ingeschakeld om op (rest-)locaties inspirerende en projectspecifieke woningen inclusief stedenbouwkundige opzet te ontwerpen en vrij-op- naam aan te bieden.

VRAAGGESTUURD ONTWERPEN
Met een grotendeels in eigen beheer ontwikkelde tool brengen wij de actuele lokale vraag in kaart op een unieke werkwijze. Op basis van vergaarde woonprofielen ontwerpen wij woningen op maat passend binnen de wensen van de consument en de eisen van de betreffende gemeente.

We maken hiervoor meerdere ontwerpen, inclusief een projectbrochure en uitgebreide verkooptekeningen. We bieden vervolgens de kavels inclusief bouwplan op maat aan in samenwerking met uw lokale makelaar en via onze website n combinatie met doelgroepgerichte social media campagnes. Nauwe samenwerking met onze gespecialiseerde bouwpartners staat garant voor een optimaal resultaat. Ofwel: een nieuwbouwhuis dat perfect aansluit bij de woonwensen en het budget van de consument.

ALLE AANDACHT VOOR DE KLANTREIS
Een nieuw huis laten bouwen doe je niet zomaar. Het is voor consumenten een leuke uitdaging, maar zorgt ook voor onzekerheid en spanning. Als de Woonwensfabriek begrijpen we dat als geen ander. Door het juiste ontwerp op uw kavels te projecteren maken wij de vele mogelijkheden inzichtelijk voor de consument. Wij nemen gegadigden aan de hand mee op reis vanaf de eerste schets tot en met de oplevering van de woning. Onze samenwerking met Raab Karcher en preferred partners zorgt voor een landelijk netwerk aan showrooms en co-makers, zodat wij onze klanten in elke regio dezelfde kwaliteit kunnen bieden van sanitair, tegelwerk, keukens en smarthome tot stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen.

Woonwensfabriek, zelfbouwprofessionals met kennis van zaken!