forbo flooring

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo gelooft in 'creating better environments' en heeft duurzaamheidsbeleid daarom zeer hoog op de agenda staan.

Welkom bij Forbo


De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Zij creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij aan een duurzame wereld daarbuiten. Daar is Forbo al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

‘Aan het werk kent men de meester’

Kijkend naar de ruimte, creëren wij de ideale vloer. Met oogstrelend design en de juiste eigenschappen. Ontworpen en gemaakt in ons mooie Nederland.

Creating better environments

Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo vloer is oprecht duurzaam. Onze vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu. Van het gebouw waar een Forbo vloer in ligt, tot de wereld daarbuiten, wij helpen onze klanten in een betere wereld te werken, leven en ontspannen.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Marmoleum

Marmoleum – Net zo gek op het leven als jij Marmoleum® op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan tegen een feestje. Op Marmoleum kun je helemaal je gang gaan en je impulsieve zelf zijn. Nodig vrienden uit voor een instant (dans)feestje. Geef toe aan de opwelling om (alweer) je hele interieur om te gooien. Schuif de meubels opzij en klap de pingpongtafel uit voor een spontaan huiskamertoernooitje.

Novilon
Design om op te leven

Het ziet er geweldig uit en alles & iedereen is welkom. Laat je inspireren door de Novilon vloeren. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat … Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Of vtwonen, Novilon met de unieke vtwonen touch. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Love life Novilon.

Allura

Dit is zo'n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek... en de vloer: Allura pvc-stroken in hout- en steenlook, niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, wat duurzaamheid betreft en ook wat schoonmaak en onderhoud betreft. De Allura collectie bestaat uit 24 hout- en steendessins, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals zeer lange, brede of smalle planken, Hongaarse punt, visgraat, stroken en tegels. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in de loslegsystemen Click Pro, Flex en Ease. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, dan is dit het moment.

Marmoleum Click

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Natuurlijk en gezond. Marmoleum Click heeft een click met de natuur. Natuurlijke grondstoffen en een duurzaam productieproces vormen hiervoor de basis. Marmoleum Click is bovendien veilig voor de gezondheid. Het bevat geen weekmakers, omdat het geen kunststoffen bevat. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald kan worden. Een gezonde vloerbedekking, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen.