Hoeksteen van de bouw

Raab Karcher heeft alles in huis voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Naast een groot assortiment producten en materialen beschikken we ook over jarenlange kennis en ervaring. Die zetten wij graag in om u van begin tot eind te helpen met betrouwbaar advies en inspiratie.

Villeroy & Boch


leven en genieten in modern design Traditie sinds 1748 Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. Laat u verrassen en overtuigen door ons innovatieve design made by Villeroy & Boch.

Onze specialisten

Raab Karcher werkt er voortdurend aan om een A-merk te zijn en te blijven. Onze vakkundige specialisten zorgen ervoor dat dit doel bereikt wordt. Uw vragen en wensen staan bij ons centraal en wij weten als geen ander wat er speelt binnen de wereld van de bouw.

Ook voor particuliere klanten

Ook voor u als particuliere klant zijn wij een stabiele partner. Onze vakkundige specialisten op het gebied van badkamers, keukens en sanitair helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis er van buiten en van binnen perfect uitziet.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Villeroy & Boch Badkamer en Wellness

Veelzijdige collecties en buitengewoon design. Speciaal voor Woonwensfabriek heeft Villeroy & Boch een aantal badkamerpakketten samengesteld. In het WoonGereed Inspiratiecentrum is een heuse architectenruimte gerealiseerd met twee voorbeeld badkamers. De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Badkamerstijlen

Van een jaren 70 retro-badkamer tot en met de moderne industriële stijl De inrichting van de badkamer weerspiegelt altijd de persoonlijkheid van de gebruiker. Het bepalen van de stijl die perfect bij uw eisen aansluit, is daarom altijd een zeer individuele beslissing. Bent u op zoek naar een comfortabel ingerichte kleine spa of voelt u zich thuis te midden van natuurlijke materialen in een landhuisstijl? Bent u een zakelijk type dat de voorkeur geeft aan heldere lijnen en eenvoudig purisme, of houdt u juist van nostalgisch speelse vormen? Met verschillende inrichtingsstijlen laten we u duidelijk zien welke veelzijdige mogelijkheden er zijn. Laat u inspireren!

Landelijk

Ontspannen in harmonie met de natuur Het zachte licht van de avondzon, de het kleurenpalet van een bloeiend landschap, de stilte in het bos – de natuur vormt pure inspiratie. Deze speciale magie wordt op een fascinerende manier gevangen door de landhuisstijl met zijn unieke luchtigheid. Natuurlijke materialen zoals hout, rotan of steen worden gecombineerd met vloeiende vormen en zachte nuances die voor een aangename warmte en geborgenheid zorgen.

Gezin

Dagelijkse oplossingen met wellness-factor In een gezin met kinderen gaat het er vaak vrolijk en turbulent aan toe. Daarom worden er speciale eisen gesteld aan een gezinsbadkamer. Denk hierbij aan intelligente ruimtelijke oplossingen, duurzame materialen en functionele details die voldoen aan de behoeften van jong en oud. Tegelijkertijd staan veiligheid en hygiëne centraal. De inrichting van een gezinsbadkamer omvat comfortabele wellness-elementen en praktische items waarvan de voordelen bij veelvuldig gebruik te zien zijn. Het is aan te bevelen om voor dubbele wastafels te kiezen als men 's ochtends tegelijkertijd in de badkamer de tanden poetst. Een afzonderlijk bad en douche is bovendien handig voor de verschillende behoeften van de gezinsleden. Met de verschillende badkamerconcepten van Villeroy & Boch speelt u ook bij veeleisende ruimtelijke omstandigheden op een aantrekkelijke manier op deze behoeften in.