JKD keuken & kastenfabriek

JKD is gespecialiseerd in maatwerk interieur voor de particuliere en zakelijke markt. Hoogwaardige plaatmaterialen worden in de eigen fabriek op maat gemaakt en afgewerkt om vervolgens tot eindproduct als keuken, kast of anders bij de klant afgeleverd te worden. Wij verzorgen het ontwerp, de fabricage, levering en plaatsing, inclusief alle gewenste inbouwapparatuur. Kwaliteit door vakmanschap, eerlijkheid en klantgerichtheid is onze kernwaarde.

Ontwerpen


We horen graag jouw interieurdromen. Na een oriënterend gesprek vertalen we jouw wensen in een op maat gemaakt 3D-ontwerp voorzien van duidelijke prijsopgave. Deze nemen we stap voor stap met je door en passen aan waar nodig. De vele monstermaterialen geven de mogelijkheden in structuur en kleur om zo tot een juiste keuze te komen, passend bij je wensen. We denken hierin graag met je mee.

Duurzaamheid

Bij de keuze voor producten speelt het bewustzijn van duurzaamheid een steeds grotere rol. Voor JKD is het niet meer dan een logische keuze om te kiezen voor gecertificeerde materialen en circulaire houtproducten. Om onze eigen reststromen te beperken zoeken we zoveel mogelijk een nieuwe bestemming voor restmateriaal. Zelfs ons zaagsel wordt hergebruikt als brandstof. 

Vakmanschap

Tevreden klanten vinden we ontzettend belangrijk. Kwaliteit door vakmanschap, eerlijkheid en klantgerichtheid is onze kernwaarde. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, afspraak is afspraak.  De persoonlijke benadering en aandacht voor de wensen van onze klanten staan daarbij voorop.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Interieur op maat

JKD is een allround interieurbouwer. We kunnen daarom dezelfde interieurlijn doortrekken in alle ruimtes of het nu om de keuken, badkamer, garderobe, slaapkamer of kantoor gaat. Alles op maat gemaakt in onze eigen fabriek. We volgen daarbij de laatste trends op keuken- en interieurgebied.

Eigen fabriek

Onze riante productiehal met computergestuurde machines geeft letterlijk de ruimte en capaciteit voor omvangrijke seriematige projecten als ook maatwerk-stuk-opdrachten. Projectkeukens voor een groot aantal (sociale) huurwoningen? Maatwerk voor luxe vakantievilla’s? Wij schakelen eenvoudig per type opdracht. Kwaliteit staat bij ons voorop, dat komt terug in ieder onderdeel. Details tezamen bepalen tenslotte het eindresultaat.