Keller Keukens

Mooie keukens bereikbaar maken, daar staan wij elke dag voor op. We voelen ons persoonlijk betrokken. Dat is onze drive. Mooi is voor iedereen anders. Daarom bieden we zoveel mogelijk keuzes in stijlen, kleuren en afwerking. Zo maken wij mooi persoonlijk.

Onze missie


Mooie keukens maken is niet zo’n uitdaging. Mooie, bereikbare keukens daarentegen wél. Dat haalt het allerbeste in ons naar boven. Bereikbaar én mooi!

Keller Keukens en Woonwensfabriek

Speciaal voor de Woonwensfabriek zijn keukens in diverse kleuren, stijlen en materialen geselecteerd.

Uw persoonlijke keuken samenstellen

Wat u mooi vindt hangt af van verschillende elementen, zoals uw basis woonstijl, trends, personal touch en natuurlijk budget. Denk eens na hoe deze elementen er voor u uitzien. Deze mix is voor iedereen anders en dat maakt elke keuken een persoonlijke keuken.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Landelijk

Veel mensen houden van een sfeervol, landelijk interieur. Hierin staan het buitenleven, nostalgie, comfort en handwerk centraal. De landelijke woonstijl weerspiegelt het romantische plaatje van dat leuke, oude boerderijtje op het platteland in je eigen interieur met veel karakteristieke kenmerken zoals pure (bouw) materialen en balkenplafonds. De landelijke woonstijl wordt ook moderner, maar toch nog steeds met doorleefde objecten met een ziel, zoals brocante en karakteristieke details. Kenmerkend is het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout, steen, grove structuren, linnen, katoen, kalk, riet en sobere kleuren. Accessoires zoals kussens en plaids geven de ruimte sfeer en warmte.

Industrieel

Deze stijl zien we vaak in oude gebouwen of lofts. Het uitgangspunt is een open ruimte waarin nog constructiedetails zichtbaar zijn met betonnen of bakstenen wanden. Deze stijl kenmerkt zich door strakke lijnen en het gebruik van eerlijke en industriële materialen zoals metaal, beton, steen en grof hout. Als accessoires worden vaak (vintage) objecten gebruikt die niet altijd functioneel zijn, maar wel een stoere uitstraling hebben. Denk aan de grote fabriekslampen. De vloeren zijn vaak sober en trekken geen aandacht. Net als het kleurenpallet bij deze woonstijl; wit, zwart en alle grijstinten daartussenin. Als accentkleur wordt vaak een primaire kleur toegevoegd, zoals geel of rood.

Klassiek

De klassieke woonstijl is statig en elegant, waarin het interieur bol staat van luxe en antiek. Kenmerkend zijn symmetrische lijnen, ornamenten, (donker) hout, rijke stoffen, zuilen, haarden, rijkgevulde boekenkasten en kroonluchters. Een gevoel van luxe en weelde. Accessoires die de klassieke stijl benadrukken zijn erfstukken en oude serviezen. Maar ook de klassieke woonstijl wordt steeds moderner. Bijvoorbeeld de sfeer van een luxe hotel, waarbij klassieke elementen op een moderne manier worden toegepast. Kies voor een interieur met royale meubels, luxe leersoorten, hoogglans zwarte lak en moderne kroonluchters. Luxe, status en rijkdom blijven in de modern klassieke woonstijl centraal staan.

Modern

De moderne woonstijl is onder te verdelen in verschillende stromingen, zoals Scandinavisch design, Italiaans design en uiteraard Dutch design. Ze hebben in ieder geval gemeen dat het interieur minimalistisch, strak en tijdloos is ingericht. Strakke lijnen, rechte hoeken en gebruik van natuurlijk licht. In het moderne interieur is plek voor vernieuwing, kunst en een mooie afwerking met bijzondere details. Veel gebruikte materialen in een modern interieur zijn metaal, aluminium, chroom, glas, (hoogglans) kunststof, leer, hout en staal. De basiskleuren zijn neutraal en sober met opvallend gekleurde accessoires en/of wanden en markante kunstwerken. Of zoals bij Scandinavische stroming (koele) pasteltinten.