duurzaam huis bouwen

Duurzaam huis bouwen

Wil je een duurzaam huis bouwen? Dat snappen we. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp, ook op het gebied van woningbouw. De Woonwensfabriek helpt je graag met het bouwen van een duurzaam huis. We ontzorgen je compleet, van het ontwerp tot aan de oplevering. Het hele proces hoeft jou dus nauwelijks moeite te kosten.

Een duurzaam huis laten bouwen begint met het luisteren naar jouw wensen. Dat is belangrijk, want uiteindelijk zijn wij er om jouw dromen te realiseren. Naast de bouw van de woning kunnen we eventueel direct de aanleg van de tuin en de inrichting van het huis voor onze rekening nemen.

Een duurzaam huis bouwen met de Woonwensfabriek


Bij het bouwen van een eco huis zijn er diverse factoren om rekening mee te houden. Uiteindelijk moet alles erop gericht zijn om de woning zo duurzaam mogelijk te maken. Enkele voorbeelden:

  • Het gebruik van duurzame materialen;
  • De isolatie van de woning;
  • Het toepassen van een duurzame bouwmethode;
  • De installatie van zonnepanelen of andere energiebronnen;
  • Het gebruik van een warmtepomp of zonneboiler.

Een ecologisch en duurzaam huis bouwen begint bij ons met een kennismakingsgesprek. Samen met jou kijken we naar het ontwerp van de duurzame woning, dat volledig wordt aangepast op basis van jouw wensen. We kunnen zelfs een volledig energieneutraal huis ontwerpen.

We nemen je alle zorgen uit handen. Daarbij kun je volledig op ons vertrouwen, want we hebben tot nu toe meer dan 2000 huizen gebouwd. We weten dus precies wat er komt kijken bij het bouwen van een huis. Daarnaast werken we gedurende het hele bouwproces uitsluitend met de beste specialisten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ecologisch bouwen? Neem dan direct contact met ons op.

een duurzaam huis bouwen woonwensfabriek
kosten duurzaam huis bouwen

Een duurzame woning bouwen: wat zijn de kosten?

De kosten van een duurzaam huis bouwen kunnen behoorlijk variëren. Dat is niet heel vreemd, want wij leveren volledig maatwerk. De uiteindelijke prijs hangt onder meer af van het kavel waarop het duurzame huis komt te staan.

Vervolgens wordt de prijs beïnvloed door factoren als het ontwerp, de oppervlakte, het aantal kamers en het type woning. En er zijn nog extra mogelijkheden, zoals het inbouwen van een keuken, het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en het aanleggen van een tuin.

Op basis van je beschikbare budget en al je wensen maken we een passende offerte, zodat je de kosten helder voor ogen hebt. Hierin is het complete bouwproces opgenomen. Daarbij horen ook zaken als het aanvragen van eventuele subsidies en de benodigde bouwvergunningen.

Realiseer je droom en bouw een duurzaam huis

De bouw van een duurzame woning begint met een droom. Wacht niet en laat je droom werkelijkheid worden. Een duurzaam huis in je eigen stijl levert je hoe dan ook ultiem woonplezier op.

Wil je meer weten over de werkwijze van de Woonwensfabriek? We hebben diverse modelwoningen in Noord- en Midden-Nederland staan, die je kunt bekijken. Zo krijg je een indruk van onze capaciteiten.

Natuurlijk kun je ook direct van start gaan met de realisatie van je project. Maak een afspraak met ons, dan gaan we samen aan de slag met een duurzaam huis bouwen.

realiseer je droom en bouw een duurzaam huis