notariswoning bouwen

Notariswoning bouwen

Is een notariswoning bouwen jouw ultieme droom? Dat begrijpen we goed. Zo’n huis heeft een statige en traditionele uitstraling, maar is desondanks goed te combineren met een moderne inrichting. De Woonwensfabriek kan jouw wens realiseren. Op basis van puur maatwerk bouwen we jouw notariswoning. We ontzorgen je compleet, van het ontwerp tot de oplevering.


Onze kracht is dat we altijd luisteren naar de wensen van jou. Ook wanneer je een notariswoning laat bouwen. Samen met jou maken we het ideale ontwerp. We laten je niet achter met alleen een leeg huis, want indien gewenst doen we ook de tuinaanleg en inrichting van het interieur voor jou. Kan je niet wachten tot de eerste steen gelegd wordt? Maak dan direct een afspraak!

Waarom een notariswoning bouwen?

De nostalgische stijl van nieuwbouw notariswoningen valt goed in de smaak bij veel mensen. Niet alleen oudere mensen, maar ook jonge stellen en gezinnen kiezen voor dit type woning. Een andere veelgebruikte naam voor dit type huis is pastoriewoning. Kenmerkend zijn onder meer de centraal gesitueerde deur en de schildkap. Uiteraard zijn er allerlei variaties mogelijk binnen het ontwerp.  

Een traditionele of moderne notariswoning bouwen kan op verschillende manieren. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. Uiteindelijk willen we jou helpen met het realiseren van een huis dat volledig aan je eisen voldoet. We gaan graag mee met de tijd, dus energieneutraal bouwen is ook één van de opties die we bieden.

Wil je weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je dan alles over het bouwen van een notarishuis.

waarom een notariswoning bouwen
kosten nieuwbouw notariswoning bouwen

Wat zijn de kosten van een nieuwbouw notariswoning?

Een veelgestelde én logische vraag is natuurlijk wat de kosten zijn van een notariswoning bouwen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om daar zomaar een een prijskaartje aan te hangen. De totale prijs hangt namelijk af van allerlei factoren:

De prijs van het kavel
De oppervlakte van het huis
Het aantal kamers
Extra diensten zoals de tuinaanleg

Wanneer je interesse hebt in een notariswoning laten bouwen, kun je het best contact met ons opnemen voor een afspraak. We zijn benieuwd naar je wensen en je budget. Op basis daarvan kunnen we een ontwerp van het huis maken. Je krijgt van ons een offerte, waarna het vanzelfsprekend mogelijk is om aanpassingen te doen. Wanneer je het huis door ons laat bouwen, kun je rekenen op de uitstekende bouwkwaliteit. We werken namelijk alleen samen met de beste specialisten uit de regio.

Volledige ontzorging door de Woonwensfabriek

Voor de bouw van je notariswoning levert de Woonwensfabriek volledige ontzorging. Je hoeft je dus nergens druk om te maken, ook niet om het aanvragen van vergunningen en soortgelijke zaken. Wij bouwden tot nu toe ruim 2000 huizen, dus je kunt rekenen op onze expertise en ervaring.

Wil je meer weten over nieuwbouw projecten die we gerealiseerd hebben? In Noord- en Midden-Nederland hebben we diverse modelwoningen staan, die je kunt bezoeken. Zo krijg je een goede indruk van wat we kunnen.

Enthousiast? Je kunt elk moment beginnen met het realiseren van je droom. Neem contact met ons op, dan ontwikkelen een perfect plan voor jou, zodat we snel kunnen beginnen met jouw notariswoning bouwen.

volledige ontzorging