casco woning bouwen

Casco woning bouwen

Wil jij een casco woning bouwen? De Woonwensfabriek heeft al 30 jaar ervaring met het bouwen van casco huizen op maat! Hoe jij jouw huis ook maar opgeleverd wilt hebben, bij de Woonwensfabriek is alles mogelijk. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat wij jouw droomhuis in perfecte staat opleveren.

Een casco huis bouwen behoort daarbij tot één van onze expertises. Wilt je hier meer over weten en bent je benieuwd in welke staat je de casco woning kunt kopen? Lees dan snel verder. Kun je niet wachten om de casco woning te laten bouwen? Plan dan direct een afspraak in met onze adviseurs!

Wat is casco bouwen?

Wanneer je ons inschakelt om een casco woning te laten bouwen, verzorgen wij alleen de ruwbouw van de woning en dat deze wind- en waterdicht is. De gehele afwerking van de woning is vervolgens voor jouw rekening.

Voor velen is een casco bouw een droom, omdat zij zelf de handen uit de mouwen willen en kunnen steken. Hiernaast kan het ook zo zijn dat deze optie voor jou beter uitkomt wegens kostenoverwegingen. Het vergt echter veel ervaring, tijd en expertise en is dus niet voor iedereen weggelegd.
Mogelijke casco werkzaamheden zijn:

 • Aftimmerwerk en stucwerk;
 • Installatiewerk;
 • Uitvlakken;
 • Sanitair- en tegelwerk.

  wat is casco bouwen?
  casco woning bouwen prijs

  Casco woning bouwen prijs

  We begrijpen dat je benieuwd bent naar de kosten van het laten bouwen van een casco woning. Aan een casco huis kopen en laten bouwen valt echter geen precies prijskaartje te hangen. De casco woning prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk:

   • Het soort woning en de oppervlakte van de woning;
   • De prijs van het kavel waarop het casco gebouwd wordt;
   • In hoeverre u besluit de verbouwing verder zelf te verzorgen.

  Wanneer je behoefte hebt aan een adviesgesprek over de kosten van een casco huis, raden wij je aan om een adviesgesprek in te plannen met één van onze adviseurs. Mocht je besluiten met ons in zee te gaan, dan krijg je gedurende het proces één vaste adviseur die fungeert als aanspreekpunt. Mocht je gedurende het proces nog vragen hebben, dan weet je altijd bij wie je moet aankloppen. Ben je benieuwd hoe het proces in zijn werk gaat? Bekijk dan ons stappenplan voor meer informatie!

  Een casco huis laten bouwen door de Woonwensfabriek

  Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Plan een afspraak met een adviseur om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen alle mogelijke woningtypes casco opleveren. Zelf een vrijstaande woning bouwen, een 2 onder 1 kap woning bouwen en meer behoren tot de mogelijkheden!

  De Woonwensfabriek heeft in de afgelopen 30 jaar meer dan 2.000 woningen opgeleverd. Wij zijn jouw specialist en kunnen jouw droomhuis casco opleveren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Een casco woning bouwen begint bij de Woonwensfabriek!

  casco huis laten bouwen door de Woonwensfabriek