vrijstaande woning bouwen

Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning bouwen is misschien wel je ultieme droom. Maar waar moet je beginnen en wat gaat het kosten? De Woonwensfabriek is jouw partner wanneer je een vrijstaand huis wil laten bouwen. We leveren maatwerk vanaf het eerste gesprek tot de bouw en oplevering van je vrijstaande woning. 


Natuurlijk kun je kiezen voor één van onze basisontwerpen. Wil je een unieke vrijstaande huis bouwen? Onze architecten kunnen dit voor je realiseren, vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van je gemeente. De Woonwensfabriek kan je compleet ontzorgen, zelfs door de inrichting en de tuinaanleg voor je te realiseren.

Een vrijstaande woning bouwen met de Woonwensfabriek

Het bouwen van een vrijstaande woning kan best ingewikkeld zijn. Tenminste, als je alles zelf gaat doen. De Woonwensfabriek is er om je compleet te ontzorgen op het gebied van nieuwbouw. Gedurende de afgelopen jaren hebben we meer dan 2000 woningen gerealiseerd, waaronder een groot aantal vrijstaande huizen. We kennen alle stappen die nodig zijn voordat de oplevering plaats kan vinden. Om de beste kwaliteit te garanderen werken we samen met hoogwaardige specialisten uit de regio.

Wil je een modern vrijstaand huis, of liever een jaren dertig ontwerp? Onze ontwerpers nemen graag de mogelijkheden met je door. Je kunt er zelfs voor kiezen om een volledig uniek huis te laten ontwerpen. We gaan graag met de tijd mee. Een vrijstaande woning bouwen kan nu dus ook met een energieneutraal ontwerp.

Wil jij je droom waarmaken? Neem dan direct contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor het bouwen van jouw vrijstaande woning.

vrijstaande woning bouwen woonwensfabriek
kosten vrijstaand huis bouwen

Wat zijn de kosten van een vrijstaande woning bouwen?

Veel vragen gaan vanzelfsprekend over de kosten voor een vrijstaand huis bouwen. Dit kan voor bijzonder aantrekkelijke prijzen, maar uiteindelijk is het afhankelijk van een veelvoud aan factoren. Dat zijn bijvoorbeeld:


  • Het type woning dat je kiest;

  • De woonoppervlakte;

  • De prijs van het kavel;

  • Het aantal kamers in het vrijstaande huis;

  • Toevoegingen als de keuken, tuinaanleg en schilderwerkzaamheden.


Wil je een vrijstaande woning bouwen? De Woonwensfabriek luistert nauwkeurig naar al je wensen én werkt op basis van je beschikbare budget. Vervolgens kunnen we de bouwkosten van je huis bepalen. 

De complete prijs wordt je aangeboden in een overzichtelijke offerte. Hierin is alles opgenomen, dus ook zaken als het aanvragen van vergunningen. Vervolgens is het natuurlijk mogelijk om eventuele wijzigingen door te voeren, waarna het project naar de volgende stap gaat.

Schakel nu de woonwensfabriek in!

Het begrip vrijstaand huis is best breed. Ten eerst zegt het niks over hoe groot of klein een huis is. Daarnaast zijn er allerlei stijlen. Misschien wil je een tiny house, een herenhuis, een bungalow of toch een schuurwoning. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Om je een indruk te geven van wat we kunnen, hebben we diverse modelwoningen in het noorden en midden van Nederland staan. Natuurlijk kun je deze huizen bekijken, zodat het makkelijker wordt om keuzes te maken.

Wordt het tijd om werkelijkheid te maken van je dromen? Wij staan klaar om je wensen te vervullen. Maak een afspraak, dan gaan we voor jou de ultieme vrijstaande woning bouwen.

schakel de woonwensfabriek in