2 onder 1 kap bouwen

2 onder 1 kap bouwen

Een 2 onder 1 kap bouwen? De Woonwensfabriek bouwt al 30 jaar 2 onder 1 kap woningen op maat! Wij kunnen jou volledig ontzorgen; van de schets tot de oplevering. Wij zorgen ervoor dat jouw droomhuis gerealiseerd wordt. Deze woningen kunnen zowel in onze standaard woningtypen met vaste prijzen als in jouw eigen ontwerp gebouwd worden.

2/1 kap woningen zijn erg populair onder zowel startende- en opgroeiende gezinnen, als 55-plussers. Voor een faire prijs heb je namelijk net zoveel ruimte als de gemiddelde vrijstaande woning.

Het is ook mogelijk om jouw eigen droomhuis te ontwerpen. Is het jouw droom om een 2 onder 1 kap woning in jaren 30 stijl te laten bouwen? Of wil je juist iets anders? Maak een afspraak om jouw ideeën in kaart te brengen en wie weet laat jij over een tijd een 2 onder 1 kap bouwen!

VERSCHILLENDE MODELLEN 2 ONDER 1 KAP WONINGEN VAN DE WOONWENSFABRIEK

In de afgelopen 30 jaar heeft de Woonwensfabriek meer dan 2.000 woningen gerealiseerd en hier zijn wij stuk voor stuk trots op! Wij garanderen niet alleen de hoogste kwaliteit 2 onder 1 kap woningen, maar wij kunnen ook aan elke woonwens voldoen! Wij kunnen de volgende opties verwezenlijken:

  • Een 2 onder 1 kap bouwen aan de hand van onze modelwoningen. Deze 2 onder 1 kap woningtypes zijn te vinden op onze website, waarbij ook een plattegrond van de woningen vermeld is. Wanneer je afwijkende wensen hebt van onze modelwoningen, kunnen deze doorgevoerd worden in de woning.
  • Zelf een 2 onder 1 kap woning onderwerpen met onze architecten. Bij ons kun jij jouw droomhuis laten bouwen. Op basis van jouw wensen kunnen wij jouw droom realiseren en deze door onze specialisten uit laten komen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, of om een afspraak te maken.

verschillende modellen 2 onder 1 kap woningen
2 onder 1 kap bouwen kosten

2 onder 1 kap bouwen kosten

De kosten van een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning variëren en zijn afhankelijk van de volgende factoren:

    • De prijs van de kavel waarop de woning wordt gebouwd;
    • Het aantal vierkante meter en de hoeveelheid slaapkamers en badkamers;
    • De inrichting van het huis speelt hier ook een grote rol. Met de inrichting wordt bijvoorbeeld de keuken die geïnstalleerd wordt, de afwerking van de muren, de vloer en het sanitair bedoeld.
Het bouwen van de twee onder een kap woning gebeurt uitsluitend door regionale aannemers en het is mogelijk om vooraf te gaan kijken bij onze reeds gerealiseerde woningen verspreid door Noord-Nederland. Zodat je alvast een idee of inspiratie kunt opdoen voor de bouw van jouw eigen huis.
Wanneer je geïnteresseerd bent in het bouwen van een 2 onder 1 kap woning naar wens worden de individuele wensen samengesteld aan de hand van een inspiratiegesprek, een moodboard, een checklist en een bezoek aan de showroom. Aan de hand van deze specifieke wensen wordt een offerte opgesteld en wordt de prijs van het bouwen van een 2 onder 1 kap woning opgesteld.

Een 2 onder 1 kap bouwen? Kies de Woonwensfabriek!

Bij de Woonwensfabriek in Assen komen dromen uit. Wij vinden het het belangrijkste dat jouw woonwens uitkomt. Daarom kan een 2 onder 1 kap woning in diverse stijlen gebouwd worden. Wil jij bijvoorbeeld een jaren 30 woning bouwen? Of een modern huis bouwen? Geef specifieke wensen door en wij kunnen deze in vervulling laten gaan.

Wij begrijpen dat het laten bouwen van een 2 onder 1 kap woning een kwestie van vertrouwen is. Inmiddels hebben wij in de afgelopen 30 jaar meer dan 2.000 woningen gerealiseerd en om een idee te krijgen van wat je van het resultaat van de bouw kunt verwachten is het mogelijk om een kijkje te gaan nemen bij onze modelwoningen verspreid door de provincies Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe.

Maak een afspraak en start met het realiseren van jouw droomhuis. Een 2 onder 1 kap woning bouwen begint bij de Woonwensfabriek!

een 2 onder 1 kap laten bouwen door de woonwensfabriek