2 onder 1 kap bouwen

2 onder 1 kap bouwen

Een 2 onder 1 kap bouwen? De Woonwensfabriek bouwt al 30 jaar 2 onder 1 kap woningen op maat! Wij kunnen jou volledig ontzorgen; van de schets tot de oplevering. Wij zorgen ervoor dat jouw droomhuis gerealiseerd wordt. Deze woningen kunnen zowel in onze standaard woningtypen met vaste prijzen als in jouw eigen ontwerp gebouwd worden.

Een twee onder 1 kap woning is erg populair onder zowel startende- en opgroeiende gezinnen, als 55-plussers. Voor een eerlijke prijs heb je net zoveel ruimte als de gemiddelde vrijstaande huizen.

Het is ook mogelijk om jouw eigen droomhuis te ontwerpen. Is het jouw droom om een 2 onder 1 kap woning in jaren 30 stijl te laten bouwen? Of wil je juist modern of iets heel anders? Maak een afspraak om jouw ideeën in kaart te brengen en wie weet laat jij over een tijd een 2 onder 1 kap bouwen!

VERSCHILLENDE MODELLEN VAN EEN 2 ONDER 1 KAP WONING

In de afgelopen 30 jaar heeft de Woonwensfabriek meer dan 2.000 huizen gerealiseerd en hier zijn wij stuk voor stuk trots op! Wij garanderen niet alleen de hoogste kwaliteit van een 2 onder 1 kap woning, maar wij kunnen ook aan elke woonwens voldoen! Wij kunnen de volgende opties verwezenlijken:
  • Een 2 onder 1 kap bouwen aan de hand van onze modelwoningen. Deze 2 onder 1 kap cataloguswoningen zijn te vinden op onze website, waarbij ook een plattegrond vermeld is. Wanneer je afwijkende wensen hebt van deze ontwerpen, kunnen deze doorgevoerd worden bij het bouwen.
  • Zelf een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning ontwerpen met onze architecten. Bij ons kun jij jouw droomhuis laten bouwen. Op basis van jouw wensen kunnen wij jouw droom realiseren en deze door onze specialisten uit laten komen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, of om een afspraak te maken over een 2 onder 1 kap bouwen.


2 onder 1 kap nieuwbouw in verschillende stijlen

Welk model je ook kiest, bij de Woonwensfabriek is een 2 onder 1 kap nieuwbouw.  Hierdoor heb je, ook als je voor één van onze modelwoningen kiest, altijd inspraak in het gehele proces van bouwen.

Hierdoor kun je kiezen uit verschillende aanpassingen, uitbreidingen, variaties en stijlen die jij mooi vindt. Van jaren 30 stijl tot een modern huis, laagbouw of een levensloopbestendige woning. Het voordeel van het bouwen van een nieuwe woning is dat jij ontzettend veel invloed kunt uitoefenen op het resultaat!

Een nieuwbouw 2 onder 1 kap hoeft namelijk niet te betekenen dat je geen karakter of sfeer in huis kunt aanbrengen. Je kunt juist zelf bepalen hoe je de nieuwbouw er uit wilt laten zien. Inspiratie en voorbeelden van gerealiseerde woningen vind je op onze website.

verschillende modellen 2 onder 1 kap woningen

2 ONDER 1 KAP WONING BOUWEN: PRIJZEN

Een duidelijk kostenplaatje betreft een 2 onder 1 kap woning bouwen met prijzen die hierbij horen, is moeilijk te geven. De kosten van een 2 onder 1 kap woning variëren en zijn afhankelijk van de volgende factoren:
 • De prijs van de kavel waarop het huis wordt gebouwd;
 • Het aantal vierkante meter en de hoeveelheid slaapkamers en badkamers;
 • De benodigde vergunningen voor het ontwerp en bouw van twee onder een kap;
 • De inrichting van het huis, waaronder afwerking van de muren, vloer, keuken en sanitair.
Daarbij zijn prijzen natuurlijk afhankelijk of je voor een 2 onder 1 kap cataloguswoning kiest, een prefab model of een nieuwbouw variant naar eigen wensen. Deze verschillende manieren van bouwen hebben ook invloed op de prijzen. Aan de hand van specifieke wensen wordt een offerte opgesteld en wordt de prijs van een 2 onder 1 kap bouwen bepaald.


2 onder 1 kap bouwen kosten

Deel kosten van de woning met andere kopers

Doordat er ter plekke twee volledige woningen worden ontwikkeld, kun je bij een 2 onder 1 kap woning bouwen de prijzen delen met de andere kopers. Door in samenspraak met je nieuwe buren de bouw van de woning te ontwikkelen kun je veel kosten voor de bouw van een twee onder een kap met elkaar delen. Bepaal samen onder andere:

 • De gevelafwerking;
 • Energiebesparende maatregelen;
 • Afwerking van het dak en dakpannen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in het bouwen van een twee onder 1 kap woning naar wens worden de individuele wensen samengesteld aan de hand van een inspiratiegesprek, een moodboard, een checklist en een bezoek aan de showroom.

KOM VOOR INSPIRATIE EN VOORBEELDEN NAAR DE SHOWROOM

Door een bezoek aan onze showroom kun je alle mogelijkheden voor afwerkingen en materialen in het echt komen bekijken. Zo kun je met eigen ogen zien en voelen wat deze voorbeelden doen voor de afwerking van jouw nieuwbouw 2 onder 1 kap!

Daarnaast is het mogelijk om vooraf te gaan kijken bij reeds gerealiseerde twee onder een kap woningen door regionale aannemers in Noord-Nederland. Hierdoor kun je alvast ideeën en inspiratie opdoen voor de nieuwbouw van jouw eigen huis.

Middels deze voorbeelden en de begeleiding van onze specialisten hopen wij dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden, kosten en stijlen van een twee onder een kap bouwen samen met de Woonwensfabriek.

Een 2 onder 1 kap bouwen? Kies de Woonwensfabriek!

Bij de Woonwensfabriek in Assen komen dromen en jouw woonwensen uit. Daarom kan een 2 onder 1 kap woning in diverse stijlen gebouwd worden. Wil jij bijvoorbeeld een modern huis of in jaren 30 stijl bouwen? Geef specifieke wensen door en wij kunnen deze in vervulling laten gaan.

Wij begrijpen dat het laten bouwen van een twee onder een kap een kwestie van vertrouwen is. Inmiddels hebben wij in de afgelopen 30 jaar meer dan 2.000 huizen gerealiseerd. Om een idee te krijgen wat je van het resultaat van de bouw kunt verwachten, is het mogelijk om een kijkje te gaan nemen bij onze model- of cataloguswoningen verspreid door de provincies Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe.

Maak een afspraak en start met het realiseren van jouw droomhuis. Een 2 onder 1 kap woning bouwen begint bij de Woonwensfabriek!

een 2 onder 1 kap laten bouwen door de woonwensfabriek