bungalow bouwen

Bungalow bouwen

Veel mensen willen graag een bungalow bouwen. Veel mensen vinden het prettig om op één verdieping te wonen, zonder gebruik te hoeven maken van de trap. Met name voor ouderen is dit prettig.

Tegenwoordig kun je er ook kiezen voor moderne bungalows, welke vaak vormgegeven zijn in strakke lijnen en met veel lichtinval. Hiernaast kan er dan ook nog gekozen worden voor een semi-bungalow. Deze variant is voorzien van maximaal één eerste verdieping. De primaire woonvoorzieningen zijn doorgaans gesitueerd op de begane grond.

Of je nou een semi-bungalow of een moderne bungalow wilt bouwen, bij de Woonwensfabriek worden jouw persoonlijke wensen in acht genomen en omgezet tot jouw droomhuis!

Een bungalow laten bouwen door de woonwensfabriek

Wanneer u een bungalow laat bouwen door een professionele partij, raden wij aan om voor de Woonwensfabriek te kiezen. Wij beschikken over 30 jaar ervaring, 2.000 reeds gerealiseerde woningen en kunnen het gehele bouwproces van het begin tot het eind ontzorgen.

Maar hoe gaat het bouwen van jouw droombungalow in zijn werk? Dit lees je in het stappenplan. Wanneer je jouw huis door ons laat bouwen weet je in elk geval zeker dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan, word je van begin tot het eind in het proces meegenomen door een persoonlijke adviseur en krijg je 100% afbouwgarantie.

Bij de Woonwensfabriek kun je zelf beslissen hoe de bungalow eruit gaat zien. Het is mogelijk om te kiezen uit onze reguliere modelwoningen, maar ook het laten ontwerpen van een bungalow compleet naar wens behoort tot de mogelijkheden.

bungalow laten bouwen
kosten bungalow bouwen

Kosten bungalow bouwen

De kosten van het laten bouwen van een bungalow zijn afhankelijk van de volgende factoren:

    • De prijs van de kavel waarop de woning gebouwd gaat worden;
    • De grootte van de woning, het aantal slaapkamers, sanitaire voorzieningen, etc.;
    • De inrichting van het huis, de keuken, de sanitaire voorzieningen, badkamer, afwerking van de muren en de verf.
De kostprijs van het laten bouwen van een bungalow is dus compleet afhankelijk van jouw wensen. De bouw van een bungalow is in elk geval goedkoper dan andere typen woningen, bijvoorbeeld schuurwoningen of een 2 onder 1 kap bouwen, omdat de constructie over het algemeen eenvoudiger in elkaar zit dan een woonhuis met meerdere verdiepingen.

Neem contact op over de mogelijkheden van een bungalow

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 033 84 00, of door een e-mail te sturen naar info@woonwensfabriek.nl. Plan geheel vrijblijvend een inspiratiegesprek en laat een moderne of een (semi) bungalow bouwen door de Woonwensfabriek!

mogelijkheden bungalow