herenhuis bouwen

Herenhuis bouwen

Een herenhuis bouwen is voor velen een droom. Dit huis bestaat uit minimaal twee woonlagen en een zolder, waardoor je op de eerste en tweede verdieping erg veel woonruimte hebt. Maar welke mogelijkheden heb je en hoe gaat het laten bouwen van een herenhuis in zijn werk? Lees hier meer over op deze pagina.

Herenhuis nieuwbouw bouwen

Een herenhuis biedt relatief veel woonruimte voor een faire prijs. De ontwerpen zijn erg geschikt voor gezinnen met opgroeiende of studerende kinderen. Inzake woonstijlen kun je haast eindeloos variëren, van jaren ’30, klassiek naar Frank Lloyd Wright, modern of traditioneel.

Je kunt jouw herenhuis compleet naar wens laten bouwen door de Woonwensfabriek. Onze modelwoningen zijn klassiek en vrijstaand gebouwd. Hiernaast is het ook mogelijk om een herenhuis compleet naar wens te laten ontwerpen door onze architect.

Onze herenhuizen zijn standaard voorzien van:

  • 3 of 4 slaapkamers;
  • Een grote woonkamer;
  • Een garage of berging;
  • Sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
  • Royale woonkamer en eetkeuken.

herenhuis nieuwbouw bouwen
herenhuis bouwen prijs

Herenhuis bouwen prijs

We begrijpen dat je vooraf inzicht wilt krijgen in de kosten van een herenhuis bouwen. De precieze kosten kunnen pas vastgesteld worden, nadat wij jouw persoonlijke woonwensen in kaart hebben gebracht.

De kosten zijn onder andere afhankelijk van de kavelprijs, het woonoppervlak van het huis, het aantal slaapkamers, de inrichting van het huis, het sanitair en de keuken in de woning. Alvorens het huis gebouwd gaat worden, nemen wij samen met jou, in een inspiratiegesprek en een gesprek met de designer, jouw persoonlijke woonwensen door.

Aan de hand van jouw persoonlijke wensen wordt een offerte opgesteld en wordt de prijs van de bouw duidelijk. In ons stappenplan worden alle stappen van het proces uitgebreid uitgelegd.

Laat jouw droomhuis bouwen door de woonwensfabriek!

Laat jouw nieuwe woning bouwen door de Woonwensfabriek. Wij ontwerpen vraaggericht en vinden het belangrijk dat jouw woondroom uitkomt. Inmiddels hebben we hier al 30 jaar ervaring in!

Gedurende het hele proces krijg je een persoonlijke adviseur. Jouw persoonlijke adviseur fungeert het gehele proces als aanspreekpunt over de bouw. Pas wanneer het huis gecontroleerd is door de adviseur en de Vereniging Eigen Huis kun je jouw nieuwe thuis betrekken!

De Woonwensfabriek in Assen realiseert al jaren meerdere typen vrijstaande woningen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een villa bouwen of een luxe bungalow bouwen. De details hiervan laten wij aan jou over!

Wil je graag meer weten, of wil je een inspiratiegesprek inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-0338400, of door een e-mail te sturen naar info@woonwensfabriek.nl. Een herenhuis bouwen begint bij de Woonwensfabriek!

droomhuis herenhuis