Marissink, Nieuw Heeten

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus van de 4 rood-voor-rood-kavels op de website van de gemeente.

Marissink

Plan Marissink: realiseer uw droomhuis in Nieuw Heeten.

De gemeente Raalte biedt kavels aan in plan Marissink te Nieuw Heeten. Meer informatie over deze kavels is te vinden op de website van de gemeente Raalte. Bouwt u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Marissink

Update: uitbreiding nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten

De gemeente Raalte wil nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten uitbreiden. Het eerste deel is inmiddels bijna afgerond. In het tweede deel zijn plannen voor 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 7 rijwoningen (waarvan 4 huurwoningen).

Lees verder

Nieuw Heeten: twee kaveluitgiftes!

De gemeente Raalte biedt op twee locaties in Nieuw Heeten kavels aan voor de bouw van woningen en woningen met bedrijfsruimte.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bijvanksweg
367 m
Bushalte Okkenbroekseweg
1.46 km
Bushalte Hemmekens Marsweg
2.09 km
Bushalte Vlessendijk
2.81 km
Bushalte Koerselmansweg
2.83 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bosschool Espelo
2.38 km
ZINiN Bibliotheek
8.86 km
PC Basisschool Prinses Irene
9.2 km
Julianaschool Maatgraven
9.62 km
Banisschool
9.68 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
4.76 km
Coop
6.11 km
Zeeman
6.18 km
Albert Heijn
6.2 km
Rabobank
6.22 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Nijverdal
8.99 km
Kroonnweide
10.12 km
De Weijerd
10.79 km
Apotheek De Vijfhoek
10.92 km
E.H. van de Veen
11.12 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen