Nieuw Heeten: twee kaveluitgiftes!

26 mei 2021

De gemeente Raalte biedt op twee locaties in Nieuw Heeten kavels aan voor de bouw van woningen en woningen met bedrijfsruimte.

Het gaat om de plannen Timmermanshuis (woon-werkkavels, klik hier) en Marissink (klik hier).

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locaties een woning of woning met bedrijfsruimte op basis van uw wensen en budget te realiseren.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Marissink?

Bekijk ook het project Marissink

In verkoop
custom media
Meer informatie

Marissink

Nieuw Heeten

109m - 472m kaveloppervlak
€ 35.235 tot € 162.769