Kraggenburg Zuid

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus van de huidige kavels op de woonwebsite van de gemeente. De gemeente Noordoostpolder verwacht op zijn vroegst in de tweede helft van 2023 weer kavels uit te geven.

Kraggenburg Zuid

  • Kraggenburg

De volgende fase van Kraggenburg Zuid.

Aan de zuidrand van het polderdorp Kraggenburg wordt nieuwbouwplan Kraggenburg Zuid gerealiseerd. De gemeente Noordoostpolder biedt in deze wijk in ontwikkeling woningbouwkavels aan. Meer informatie vindt u op de woonwebsite van de gemeente. Hier uw droomhuis bouwen naar uw eigen wensen? Woonwensfabriek is u graag van dienst!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Kraggenburg Zuid

Nieuwbouwwijk Kraggenburg Zuid mogelijk verder uitgebreid

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Noordoostpolder wil dat er wordt gestart met de voorbereidingen voor extra woningbouw in Kraggenburg Zuid.

Lees verder

Kraggenburg Zuid: inschrijving 16 nieuwe bouwkavels gestart

De gemeente Noordoostpolder is gestart met de verkoop van 16 bouwkavels in Kraggenburg. Inschrijven bij de gemeente kan tot en met 30 januari a.s. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kraggenburg
414 m
Bushalte Paardenweg
1.33 km
Bushalte Zwembad Voorst
1.45 km
Bushalte Voorstersluis
2.13 km
Bushalte Voorsterweg
2.32 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
P.C. Basisschool De Zeester
6.24 km
eben haezer
9.72 km
johannes calvijn school
10.21 km
maarten luther school
10.36 km
bogerman
10.97 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
3.96 km
Coop
3.96 km
ING Bank
4.21 km
Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland
4.27 km
Aldi
4.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
d.a feenstra
10.29 km
Apotheek
10.81 km
Verpleeghuisdependance De Schakel
11.74 km
M.C. Emmloord
11.78 km
St. Antonius Ziekenhuis Emmeloord
12.24 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen