Kraggenburg Zuid: inschrijving 16 nieuwe bouwkavels gestart

05 januari 2022

De gemeente Noordoostpolder is gestart met de verkoop van 16 bouwkavels in Kraggenburg. Inschrijven bij de gemeente kan tot en met 30 januari a.s. 

Kijk voor meer informatie op de projectpagina en de kavelwebsite van de gemeente

Kraggenburg staat bekend om haar bossen en natuur in de directe omgeving. 

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen. Zie de foto's voor enkele woningtypes ter inspiratie.*

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

*De getoonde woningtypes zijn onder voorbehoud goedkeuring gemeente Noordoostpolder.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kraggenburg Zuid?

Bekijk ook het project Kraggenburg Zuid

Toekomstig
custom media