OMSCHRIJVING

De VH02 is een brede vrijstaande hoogbouwwoning met berging / garage. De voorgevel maakt aan de voorzijde een ingetogen indruk, terwijl de achtergevel op de begane grond drie grote raampartijen heeft, welke u de mogelijkheid bieden te genieten van uw tuin en terras. Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek, keuken en berging. 1e verdieping: overloop, badkamer en vier slaapkamers. 2e verdieping: zolderruimte, toegankelijk met vaste trap. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
604 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
162 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.