OMSCHRIJVING

De VS02 is een levensloopbestendige schuurwoning met uitgebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is uitgevoerd met een gevelsteen in aardetinten in combinatie met houten gevelbetimmering. Dit geeft een speels ontwerp in landelijk-moderne stijl. Ook deze multifunctionele woning kunt u geheel naar eigen wensen wijzigen, zo zijn er bijvoorbeeld drie variant levensloop-indelingen beschikbaar. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek met openslaande tuindeuren, tuingerichte open keuken met openslaande tuindeuren, bijkeuken, slaapkamer met eigen inloopkast en badkamer. 1e verdieping: overloop met daaraan een toilet, vaste kast, badkamer en twee slaapkamers. Desgewenst kan hier een extra slaapkamer worden gerealiseerd. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
schuurwoning

Inhoud
598 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
141 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.