OMSCHRIJVING

Vrijstaand wonen in landelijke stijl met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De VL03 is een ruime, multifunctionele woning en is populair om haar vele indelingsmogelijkheden. Of u nu een karaktervolle levensloopwoning wilt, een veelzijdige eengezinswoning met een speelkamer of studeerkamer op de begane grond; het is allemaal mogelijk. Door de buitengevels naar eigen wens uit te voeren, creëert u een geheel eigen identiteit. Wij hebben voor u ter inspiratie een aantal foto's meegenomen van één van de reeds gebouwde VL03-woningen. De indeling in de basis is als volgt: hal / entree met meterkast, toilet en open trap naar de verdieping, open keuken, riante woonkamer met openslaande tuindeuren, inpandige bijkeuken met aansluitingen wasmachine, badkamer met douche, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet, slaapkamer vanuit de hal bereikbaar. Verdieping: overloop met dakkapel, twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl

Inhoud
523 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
117 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.