OMSCHRIJVING

De VL01 is een veelzijdige woning in klassieke stijl met veel woonruimte op de begane grond. Door haar indeling met de entree in het midden van de woning, heeft u veel indelingsmogelijkheden en heeft u aan de achterzijde lichtinval over de gehele gevel. Ook bij dit woningtype bieden wij u een 3-tal levensloopvarianten, zodat het huis u in elke levensfase optimaal woongenot biedt. Dit kan uiteraard ook in een later stadium; ú bepaalt! De indeling kan geheel naar eigen wens worden aangepast, wij hebben alvast een voorzetje gegeven: Begane grond; ruime ontvangsthal met open trap naar de verdieping, meterkast, toilet met wastafel, royale woonkamer met schuifpui, open keuken, tuingerichte eethoek met toegang tot de aangebouwde garage. Verdieping: overloop met daaraan twee slaapkamers, een vaste kast, een badkamer met dakraam, douchehoek, wandcloset, vaste wastafel met spiegel en planchet. De levensloopvarianten bieden u op de begane grond een ruime slaapkamer met doorloop naar de badkamer, een inpandige bijkeuken en een berging. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
traditioneel

Inhoud
509 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
115 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.