OMSCHRIJVING

De TH01 is een royale twee-onder-één-kap-woning met een hoge gootlijn met diverse indelingsmogelijkheden. Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eetgedeelte, keuken, bijkeuken en garage met carport. 1e verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer. 2e verdieping: zolderruimte, welke bereikbaar is met een vaste trap. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl

Inhoud
552 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
127 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.