OMSCHRIJVING

De OLD08 is een twee-onder-één-kapwoning met een lage gootlijn. Op de begane grond bevinden zich een zithoek, een woonkeuken, een bijkeuken, een garage / berging, een slaapkamer en een badkamer. Op de zolder, welke bereikbaar is met een vaste trap, bevinden zich een bergruimte en een tweede slaapkamer. Dit woningtype is ook in een vrijstaande variant beschikbaar. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
traditioneel

Inhoud
m3

Aantal slaapkamers
 

Woonoppervlakte
m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.