Header
Header

Zelfverzekerd bouwen

Een nieuw huis laten bouwen doe je niet zomaar. Het is een leuke uitdaging, maar dit kan ook voor onzekerheid en spanning zorgen. De Woonwensfabriek begrijpt dit als geen ander. Met ruim 30 jaar ervaring en meer dan 2.000 gerealiseerde woningen is de Woonwensfabriek dé specialist op het gebied van particuliere woningbouw. Wij nemen je aan de hand mee en begeleiden je vanaf het vertalen van je woonwensen tot en met de oplevering van jouw eigen gloednieuwe huis. Bouwen met de Woonwensfabriek is dan ook een gefundeerde keuze.  

Jouw persoonlijke zelfbouwspecialist gaat samen met onze ontwerppartner WoonSubliem voor jou aan de slag om je wensen passend binnen jouw budget en de regels van de betreffende gemeente in een ontwerp op maat te vertalen. Wij ontzorgen jou hierin volledig.  

Als zelfbouwer krijg je namelijk te maken met regelgeving, bouwvoorschriften, beeldkwaliteit, gemeentelijke instanties, nutsbedrijven enzovoort. Dat vraagt veel kennis, tijd en geduld. De Woonwensfabriek regelt alles voor je. Ze maken heldere afspraken met vaste prijzen zodat jij van te voren weet waar je aan begint.  

Ondertussen kun je bij de co-makers van de Woonwensfabriek rustig de inrichting van je nieuwe thuis en van de tuin laten samenstellen. Je vind hiervoor alle adviseurs en leveranciers onder één dak. Van sanitair en tegelwerk, keukens, stoffering en inrichting tot tuinaanleg en tuinhuizen.  

Jouw persoonlijke adviseur van de Woonwensfabriek zorgt dat alle partijen hun afspraken nakomen.

Goed om te weten: De Woonwensfabriek werkt met vaste bouwpartners, Dit zijn gerenommeerde aannemers van het éérste uur en leveren ambachtelijk werk met oog voor detail. Alle woningen worden met Woningborg-garantie gebouwd en worden opgeleverd met een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis. Hiermee heeft u bij voorbaat de garantie dat u daadwerkelijk krijgt geleverd waarvoor u heeft getekend. Dat is wat je noemt zorgeloos bouwen.

Woonwensfabriek, het gemak van alles onder één dak!

Woonwensfabriek is een initiatief van Lamberink Kavel & Huis en heeft verkooppunten in Assen, Leeuwarden, Amsterdam, Waddinxveen, Ede en Vorden.

Ontdek alle partners van de Woonwensfabriek.