Nog één kavel beschikbaar in Oosterlaagte, Leens (Groningen)

25 september 2020

Deze laatste en gunstig geprijsde kavel ligt aan de Oosterlaagte in Leens, Groningen. Een gezellig dorpje met 1800 inwoners waar men rust en ruimte vindt en de gemakken van diverse voorzieningen in de nabije omgeving.

Bent u al bekend met de gezellige binnenstad van dit gemoedelijk dorpje? Hier vindt u diverse winkels en horecagelegenheden, waar het uitstekend vertoeven is, zowel in de zomer als in de winter. Leens is makkelijk te bereiken via de diverse busverbindingen. Ook per auto is Leens eenvoudig te bereiken. Met een kwartier zit je al op de snelweg.

Leens beschikt over veel cultureel erfgoed, een echte bezienswaardigheid is het landgoed Verhildersum met onder andere een koetshuis, dierenweide en museumboerderij Welgelegen. Kortom, een bijzonder plekje om te wonen.

In dit pittoreske dorpje Leens wordt gebouwd aan een ruim opgezette nieuwbouwwijk, Oosterlaagte. In deze groene, ruim opgezette nieuwbouwwijk hebben Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Woonwensfabriek nog één kavel in de verkoop, namelijk kavel 2. Deze kavel is 576 vierkante meter en heeft een vrij-op-naam-prijs van €49.000,-. Indien u belangstelling heeft vernemen wij dat uiteraard graag!

Speciaal voor deze kavels hebben wij 3 verschillende woningtypes geselecteerd ter inspiratie. Binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan zijn wij u echter ook graag van dienst met aanpassingen aan deze woningtypes of een geheel vrij ontwerp.

De kavel wordt door koper rechtstreeks aangekocht van de grondeigenaar. De weergegeven prijzen zijn de vrij-op-naam kavelprijzen. Dit betekent dat deze prijzen inclusief grond-, notaris- en kadasterkosten zijn.

Risico's op financieel en technisch gebied worden met het Woningborg-garantiecertificaat afgedekt. Bij oplevering vindt een gedegen controle plaats door een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis.

Bouw ook uw droomhuis met ons op deze mooie locatie in Leens!

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op voor een plekje op de wachtlijst en / of een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze inspiratiecentrum in Assen.