Nieuwe kavels aan De Doole en het Kruiwerk in Klazienaveen

20 september 2021

Om de grote vraag naar kavels in het dorp tegemoet te komen, biedt de gemeente Emmen kavels voor de bouw van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in Klazienaveen. De kavels zijn gelegen aan zowel De Doole en het Kruiwerk. 

De acht kavels aan De Doole (vier voor vrijstaande woningen, twee keer twee voor twee-onder-één-kapwoningen) komen het eerst in verkoop, naar verwachting volgend jaar. De kavels aan het Kruiwerk volgen eind volgend jaar, begin 2023. 

Zie voor meer informatie het nieuwsbericht van RTV Drenthe.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Doole?

Bekijk ook het project De Doole

Toekomstig
custom media

Bekijk ook het project De Doole »