Het coronavirus en de zoektocht naar een droomhuis; beperkingen en oplossingen.

20 maart 2020

Met steeds verdergaande maatregelen is Nederland net als de rest van de wereld in de ban van het coronavirus. Deze maatregelen zijn vervelend, maar gelijktijdig onmisbaar om op deze wijze zo goed als mogelijk de keten te breken bij de overdracht van het virus.

Als Woonwensfabriek nemen ook wij de voorzorgsmaatregelen serieus, om uw gezondheid en dat van onze medewerkers. Download ook de bijlagen voor meer informatie. 


Zo werken onze mensen volgens protocollen en zoveel als mogelijk vanuit huis. Daarnaast zijn wij met in achtneming van de RIVM voorschriften jou graag van dienst bij bezichtigingen en adviesgesprekken. Dit kan telefonisch, via streamingdiensten als Facebook, FaceTime, WhatsApp of Instagram of onder restricties in ons Inspiratiecentrum of op onze verkooppunten. 


Wanneer jij op zoek bent naar jouw nieuw te bouwen droomhuis dan zorgen wij dat jij geen kans hoeft te missen!


Om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn, organiseert Woonwensfabriek binnenkort vanuit het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum WoonwensTV. 


Via livestreams informeren jouw persoonlijke wooncoaches jou over alle ins en outs van jouw favoriete architectuur of woningtype en kun je gelijktijdig real time vragen stellen aan hen. Hierbij projecteren wij doorlopend de relevante projectinformatie op je eigen scherm.


 Zo hoef jij niets te missen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zonder dat je extra risico op het virus loopt. 


 Interresse? Hou onze nieuwsbrieven in de gaten voor het laatste nieuws en de meest actuele webinars!


 Voor nu; wees alert, blijf nuchter nadenken en probeer gezond te blijven!


 


Het team van Lamberink Nieuwbouwmakelaars