Helmond: 6 tot 8 nieuwe kavels in Hazenwinkel (Brandevoort)

01 december 2021

De gemeente Helmond biedt medio eerste kwartaal 2022 zes tot acht kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan, gelegen aan de Ermgardhoek in Hazenwinkel, onderdeel van nieuwbouwwijk Brandevoort in Helmond.

Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseer samen met ons een woning naar uw wensen in deze zorgvuldig vormgegeven wijk!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto's: reeds via Woonwensfabriek gerealiseerde woning in Delfstrahuizen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ermgardhoek (Hazenwinkel, Brandevoort)?

Bekijk ook het project Ermgardhoek (Hazenwinkel, Brandevoort)

Toekomstig
custom media
Meer informatie

Ermgardhoek (Hazenwinkel, Brandevoort)

Helmond

475m - 650m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend

Bekijk ook het project Ermgardhoek (Hazenwinkel, Brandevoort) »