Wolvega: kavels beschikbaar aan de Grote Vuurvlinder

10 juni 2021

In nieuwbouwwijk Lindewijk heeft de gemeente Weststellingwerf diverse ruime kavels in verkoop.

Onder andere aan de Grote Vuurvlinder zijn kavels beschikbaar. Voor één van deze kavels loopt de inschrijving tot 14 juni a.s.

Lindewijk, een mooie groen opgezette wijk. Omringd door water en natuur. Recreëren, wonen en werken gaan hier hand in hand. Een wijk volop voorzieningen, zoals onderwijs, buitenschoolse opvang en winkels. Lindewijk is uitgeroepen als één van de meest vlindervriendelijke wijken in Nederland. Een unieke locatie om te wonen. In deze wijk zijn er nog diverse ruime kavels beschikbaar. Lijkt het u wat om hier te gaan wonen? Kijk dan op op deze website.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze ruime kavels, aangeboden door de gemeente Weststellingwerf, uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website, middels de getoonde url komt u op de betreffende bronwebsite.

Bekijk ook het project Lindewijk

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lindewijk

Wolvega

Prijsindicatie vanaf € 106.175 tot (niet ingesteld)