Vinkel: kavels in de Vinkelse Slagen

08 juni 2021

De gemeente 's Hertogenbosch biedt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in plan Vinkelse Slagen in Vinkel.

Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Inschrijven bij de gemeente kan tot 28 juni a.s.

Bouwt u samen met ons en onze partners uit de regio een woning naar uw wensen en budget op één van deze kavels? Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner.

U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vinkelse Slagen?

Bekijk ook het project Vinkelse Slagen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Vinkelse Slagen

Vinkel

€ 123.200 tot (niet ingesteld)