Sporenbergstraat, Zevenbergschen Hoek

Binnenkort in verkoop

Nieuw in verkoop: 4 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen! Deadline inschrijving bij de gemeente Moerdijk: 1 mei 2024, 12:00u.

Sporenbergstraat

  • Zevenbergschen Hoek

Kavels op het voormalige voetbalveld in Zevenbergschen Hoek: plan Sporenbergstraat.

De gemeente Moerdijk biedt kavels aan in het nieuwe plan Sporenbergstraat in Zevenbergschen Hoek. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons, en onze partners uit de regio, een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Sporenbergstraat

03-04-2024

Zevenbergschen Hoek: 4 vrije kavels in project Sporenbergstraat

Het project Sporenbergstraat betreft de herontwikkeling van de voormalige sportvelden van voetbalvereniging Den Hoek Vooruit.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hoofdstraat
133 m
Bushalte Plein 1940
229 m
Bushalte De Wieken
556 m
Bushalte Station NS
1.81 km
Treinstation Lage Zwaluwe
1.85 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek
5.94 km
Brede School De Neerhof
6.73 km
pcbs De Regenboog
6.75 km
NBS de Burgst
6.87 km
OBS de Wildert
7.29 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Formido
5.04 km
Lidl
6.46 km
DIO Drogist
6.54 km
Etos
7.49 km
Coop
8.09 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Kroeten
7.29 km
Mediq Apotheek De Eendracht
9.89 km
Huisartsen praktijk
10.41 km
Pharmaself 24
11.07 km
BENU Apotheek Strijen
11.2 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen