Munster II, Winsum

Toekomstig

De gemeente verwacht vóór de zomervakantie van 2022 met de uitgifte van fase 2 te kunnen beginnen. Op de website van de gemeente is een online informatiebijeenkomst terug te kijken. De uitgifte van fase 3 start naar verwachting begin 2023.

Munster II

  • Winsum

Kavels in plan Munster aan de oostzijde van Winsum, in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot mooiste dorp van Nederland.

De gemeente Het Hogeland biedt bouwkavels aan in de tweede fase van plan Munster, gelegen aan de oostrand van het Groningse dorp Winsum. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Dit fraaie dorp ligt ruim een kwartier rijden ten noorden van de stad Groningen.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen. Anderen gingen u voor, ook in Winsum. Zie de afbeeldingen voor enkele via ons in Winsum gerealiseerde woningen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Munster II

Verkoop bouwterreinen Munster 2 begint eind juni

Met het vast stellen door de gemeenteraad van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan voor Munster fase 2 en 3 in Winsum is het basisontwerp van de openbare ruimte en het verkavelingsplan duidelijk.

Lees verder

Waarschijnlijk loting voor kavels nieuwbouwwijk Munster in Winsum: gemeente Het Hogeland verwacht stormloop

Gemeente Het Hogeland verwacht een stormloop op kavels van de nieuwe wijk Munster aan de oostkant van het dorp Winsum. De kans bestaat dat kavels worden verloot.

Lees verder

Uitgifte kavels plan Munster in Winsum in juni

De gemeente Het Hogeland gaat in juni starten met de uitgifte van bouwkavels in de tweede fase van plan Munster, gelegen aan de oostrand van het Groningse dorp Winsum. Dit fraaie dorp ligt ruim een kwartier rijden ten noorden van de stad Groningen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Treinstation Winsum
1.06 km
Busstation Busstation
1.08 km
Bushalte Borgweg
1.36 km
Bushalte Regnerus Praediniusstr
1.41 km
Bushalte Priorstraat
1.57 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Winsum
1.43 km
Bibliotheek
3.74 km
CBS De meander
4.25 km
GBS De Horizon
5.32 km
De Regenboog
5.7 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.05 km
Etos
1.3 km
Albert Heijn
1.36 km
Coop
3.76 km
Jumbo
5.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Winsum
636 m
Apotheek Winsum
641 m
Tandartspraktijk Aan de Meeden
772 m
A.F. Bruining-Gelderblom
786 m
Tandartspraktijk Fledderus en Commies
1.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?