Waesgeerd-West, Waspik

In verkoop

Drie nieuwe kavels á €232.000,- in verkoop. Inschrijven kon tot 1 juli j.l.

Waesgeerd-West

Wonen in een bijzondere en ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Waspik, één van de kernen van de gemeente Waalwijk.

Bouw samen met de Woonwensfabriek uw vrijstaande woonhuis op een kavel aan het water vlakbij weelderige natuur en weilanden in Waesgeerd-West. De gemeente Waalwijk biedt hier kavels aan. Kijk voor meer informatie op de website van deze gemeente.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Benedenkerkstraat
447 m
Bushalte Beatrixlaan
520 m
Bushalte Kerkstraat
578 m
Bushalte Schoutstraat
717 m
Bushalte Middenstraat
1.17 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Obs De Krullevaar
3.07 km
Rubenshof
5.42 km
voor- en basisschool St Jan
5.55 km
Florijn College
5.86 km
De Regenboog
6.07 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
465 m
Plus
3.46 km
Lidl
3.9 km
Praxis
3.9 km
Trekpleister
3.9 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Brandepoort
5.22 km
Mediq
6.14 km
First aid
8.73 km
Almkerk
9.2 km
Apotheek De Ducdalf
9.42 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen