Het Mozaïek, Vriezenveen

In verkoop

Nieuw in verkoop: de resterende kavels van plan Het Mozaïek. De inschrijving bij de gemeente Twenterand is inmiddels gesloten.

Het Mozaïek

Kavels in Vriezenveen.

De gemeente Twenterand biedt kavels aan in plan Het Mozaïek in Vriezenveen. Meer informatie vindt u op de kavelwebsite van de gemeente. Bouwt u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u weer graag terzijde met raad en daad. Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Het Mozaïek

01-03-2024

Vriezenveen: Het Mozaïek

Aan de rand van het centrum van Vriezenveen wordt het nieuwe woonwijkje Het Mozaïek ontwikkelt. Het wordt een groen en duurzaam wijkje, met winkels en andere voorzieningen op loopafstand.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Zuivelfabriek
296 m
Bushalte Petersburgstraat
376 m
Bushalte De Zuivering
487 m
Bushalte Prinsenweg
574 m
Bushalte 't Midden
622 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CSG Noordik
100 m
Openbare Bibliotheek
309 m
Basisschool De Regenboog
744 m
Eltheto Basisschool
1.01 km
Basisschool Rehoboth
1.33 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Zeeman
383 m
Rabobank
400 m
Kruidvat
414 m
ING Bank
447 m
Aldi
477 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Dijkstra Tandarts
474 m
Weemelanden
727 m
Huisartsenpraktijk Het Veen
2.85 km
Tandarts Holthinrichs
4.68 km
Verloskundigenpraktijk
4.69 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen