Buitenom, Rutten

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de woonwebsite van de gemeente. In 2023 volgen nog kavels op het perceel Buitenom 87.

Buitenom

  • Rutten

Bouwen op betaalbare kavels in het gemoedelijke polderdorp Rutten.

De gemeente Noordoostpolder biedt kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in het meest noordelijke dorpje van de polder: Rutten. De kavels liggen op een voormalige schoollocatie. Meer informatie is beschikbaar op de woonwebsite van de gemeente.

Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget? Neem contact met ons op!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Buitenom

27-10-2022

Verkoop particuliere woningbouwkavels inbreidingslocatie Buitenom 1 Rutten

Op de voormalige schoollocatie van ‘de Wegwijzer’ in Rutten gaat de gemeente 7 woningbouwkavels in de verkoop brengen.  Het gaat hier om 3 kavels voor een vrijstaande woning en 4 kavels voor een twee-onder-één-kapwoning. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Lemsterpoort
202 m
Bushalte IJzerpad
1.65 km
Bushalte Noordermeerweg
2.2 km
Bushalte Prinsenhof
2.56 km
Bushalte Nieuw Leven
2.75 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
flevomeer bibliotheek
11.08 km
P.C. Basisschool De Zeester
15.32 km
cz
16.07 km
Berechja
16.25 km
GVP
16.46 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Trekpleister
3.97 km
Zeeman
3.97 km
Jumbo
4.35 km
Aldi
4.35 km
Lidl
4.39 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek
11.08 km
M.C. Emmloord
11.37 km
Verpleeghuisdependance De Schakel
11.4 km
St. Antonius Ziekenhuis Emmeloord
11.61 km
Mediq
20.12 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen