Muldersweg, Oudleusen

In verkoop

Nieuw in verkoop! Inschrijven bij de gemeente Dalfsen kan tot 30 april a.s.

Muldersweg

Bouw samen met ons uw droomhuis in het dorpje Oudleusen.

De gemeente Dalfsen biedt kavels voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning en een vrijstaande woning aan, gelegen aan de noordrand van Oudleusen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons uw droomhuis in dit fraaie Sallandse dorpje, met goede uitvalswegen naar Zwolle en de grotere plaatsen in de regio?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte J. Schaapmanstraat
449 m
Bushalte Wolfkamp
609 m
Bushalte Dommelerdijk
739 m
Bushalte Kloosterman
1.36 km
Bushalte Maneweg
1.66 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Doctor Maarten Lutherschool met de bijbel
9.04 km
De Lekmulder
13.67 km
ROC Menso Alting
14.14 km
Meander College
14.17 km
Kbs Het Atelier
14.17 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
4.31 km
Hema
4.32 km
Lidl
4.81 km
Jumbo Kamphuis
4.88 km
Aldi
4.89 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Schuttevaer
11.83 km
F.S.B. van de Werken
14.69 km
Apotheek Zwolle Zuid
14.73 km
Weezenlanden
14.73 km
Fysio
14.93 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen