Oosterveld II, Norg

Toekomstig

Nieuw in verkoop: 11 kavels voor vrijstaande woningen. Verkoop door de gemeente Noordenveld vanaf circa mei a.s.

Oosterveld II

  • Norg

Landelijk wonen in het groen: plan Oosterveld in Norg.

De gemeente Noordenveld biedt kavels aan in plan Oosterveld bij Norg, waaronder binnenkort 11 vrije kavels in fase II. Meer informatie over het plan kunt u vinden op de projectwebsite. Hier binnenkort samen met ons uw droomhuis realiseren betekent in de toekomst wonen in een groene buurt met rustige straatjes en paden die rechtstreeks naar de prachtige natuurlijke omgeving leiden.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen. Anderen gingen u daarin op deze locatie voor.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Bonhagen
262 m
Bushalte Pompstraat
500 m
Bushalte Peesterstraat
514 m
Bushalte Donderseweg
707 m
Bushalte Westeind
1.06 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Hekakker
788 m
De Vlinderhof
6.37 km
VeenSter
6.49 km
OBS Kloosterveen
7.19 km
De Kloostertuin
7.25 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DIO Drogist
678 m
Mulder Drogisterij Parfumerie K
679 m
Poiesz
731 m
ING Bank
731 m
Coop
1.08 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Escura Apotheek de Peeleres
8.05 km
Apotheek Themmen
8.85 km
Apotheek Peize
9.25 km
Singel Apotheek / Kring-apotheek Marsdijk
9.3 km
Huisartsenpraktijk 'De Kern'
9.56 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen