Schoolstraat, Nijverdal

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Schoolstraat

Laat u ontzorgen bij de realisatie van een levensloopbestendige woning in Nijverdal.

De gemeente Hellendoorn biedt kavels aan voor de bouw van vrijstaande levensloopbestendige woningen en levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen bij de kruising van de Schoolstraat en de Salomonsonstraat in het Overijsselse Nijverdal. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen levensloopbestendige droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen en budget.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Schoolstraat

17-09-2021

Levensloopbestendig wonen in Nijverdal

De gemeente Hellendoorn biedt kavels aan voor de bouw van vrijstaande levensloopbestendige woningen en levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen bij de kruising van de Schoolstraat en de Salomonsonstraat in het Overijsselse Nijverdal. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Schoolstraat
161 m
Bushalte Spoorstraat
373 m
Bushalte Mensinkweg
378 m
Busstation Station NS
387 m
Bushalte Gemeentehuis
493 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
PC Basisschool Prinses Irene
20 m
ZINiN Bibliotheek
609 m
Jacobus Fruytier
5.88 km
Paraplu
5.97 km
Banisschool
6.08 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
222 m
Albert Heijn
344 m
Aldi
450 m
Lidl
450 m
Kruidvat
450 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Nijverdal
569 m
De Weijerd
6.81 km
E.H. van de Veen
6.86 km
Kroonnweide
6.98 km
Dijkstra Tandarts
11.31 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen