Danninge Erve Zuid II (fase II), Nijeveen

In verkoop

Momenteel zijn alle niet-verkochte kavels gereserveerd.

Danninge Erve Zuid II (fase II)

Landelijk wonen in Nijeveen

MOMENTEEL ZIJN ALLE NIET-VERKOCHTE KAVELS GERESERVEERD | De gemeente Meppel biedt in het dorp Nijeveen 11 vrije kavels aan in het kader van de tweede fase van Danninge Erve Zuid II. 4 kavels zijn bedoeld voor twee-onder-één-kapwoningen en 7 voor vrijstaande woningen. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente. Bouwt u hier samen met de Woonwensfabriek uw droomhuis? Neem contact met ons op!

Nijeveen is met twee basisscholen, een supermarkt, een bakker en een dorpshuis een dorp met een goed voorzieningenniveau. Verder is het in de binnenstad van het nabij gelegen Meppel gezellig winkelen. Via de in de buurt gelegen A28 en A32 bent u snel in Zwolle. Verder ligt station Meppel op fietsafstand, vanwaar u met de trein binnen 20 minuten Zwolle kunt bereiken.

Danninge Erve Zuid II ligt aan de zuidoostelijke rand van het dorp. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen en sluit door de kronkelende wegen en besloten hofjes aan op de dorpse sfeer van de ontsluitende Dorpsstraat.

Met de Woonwensfabriek realiseert u op één van deze kavels uw droomhuis, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Nieuws over Danninge Erve Zuid II (fase II)

15-01-2020

Landelijk wonen in Nijeveen?

De gemeente Meppel biedt in het dorp Nijeveen 11 vrije kavels aan in het kader van de tweede fase van Danninge Erve Zuid II. 4 kavels zijn bedoeld voor twee-onder-één-kapwoningen en 7 voor vrijstaande woningen.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Het Nieveen
377 m
Bushalte Gemeentehuis
406 m
Bushalte Kerkweg
414 m
Bushalte Molenweg
578 m
Bushalte Dorpsstraat
711 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Commissaris Gaarlandt
625 m
Anne Frankschool
4.91 km
Bibliotheek Havelte
6.1 km
Johan Friso
6.38 km
Emmaschool
6.64 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
602 m
Gamma
3.34 km
ING Bank
3.68 km
Kruidvat
3.74 km
Trekpleister
3.78 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Diaconessenhuis Meppel
5.36 km
Tandzorg Steenwijk
6.52 km
Medisch Centrum Oostwijk
7.38 km
MEDIQ apotheek
7.79 km
d.a feenstra
15.15 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Ede en Waddinxveen