Korte Zeilkens, Neerkant

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Korte Zeilkens

Wonen in Neerkant, tussen de verschillende Peelgebieden en De Neerkantse Bossen.

De gemeente Deurne biedt drie riante vrije kavels aan in plan Korte Zeilkens in Heitrak (Neerkant). Informatie over de kavels en de actuele verkoopstatus is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio uw droomhuis, volledig afgestemd op uw wensen?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kapelletje
316 m
Bushalte Rechte Heitraksedijk
832 m
Bushalte Heitrak
920 m
Bushalte Dorpstraat/Hazenpad
1.41 km
Bushalte Kanaalstraat
1.74 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS De Hasselbraam
9.6 km
D'n Heiakker
9.75 km
Basisschool Panningen-Noord
10.19 km
Bouwens van der Boijecollege
10.68 km
Basisschool Panningen-Zuid
10.83 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Attent
1.91 km
Coop
4.9 km
DIO Drogist
4.9 km
Spar
6.27 km
Morgana
7.57 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek in 't Groen
10.02 km
Pantaleon
10.06 km
Tandartspraktijk Rijnaars
10.87 km
Apotheek Maasbree
13.66 km
Huisartspraktijk Maasbree
13.66 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen