D'n Hooge Suute, Mariahout

Binnenkort in verkoop

Nieuw in verkoop: 2 kavels voor vrijstaande woningen. Verwachting start inschrijving bij de gemeente Laarbeek: eerste week september. De gemeente publiceert uiterlijk begin juli aanvullende informatie.

D'n Hooge Suute

  • Mariahout

Realiseer samen ons een vrijstaande woning op basis van uw wensen en budget in het tweelingdorp Beek en Donk.

De gemeente Laarbeek biedt vrije kavels aan in plan D'n Hooge Suute in Mariahout. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Ginderdoor
487 m
Bushalte Baverdestraat
1.02 km
Bushalte Heuvel
1.33 km
Bushalte Donkersvoort
1.46 km
Bushalte Servaasplein
1.47 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Commanderij College
2.75 km
De Driehoek
4.47 km
Sint Clemens Basisschool
4.67 km
Basisschool Sint Trudo
5.12 km
De Krommen Hoek
5.61 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
VVV
132 m
PostNL
1 km
DIO Drogist
1.25 km
Jan Linders
3.41 km
Formido
4.03 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartsenpraktijk Het Steenen Huys
6.27 km
Apotheek Aan de Berg
6.27 km
Elkerliek Ziekenhuis
6.5 km
Apotheek Nuenen
6.88 km
leonardus
7.33 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen