Tramdijk-Oost IIB, Lemmer

In verkoop

Terug in verkoop: kavel V18. Start inschrijving bij de gemeente De Fryske Marren, volgens een 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'-procedure: donderdag 15 april 2021.

Tramdijk-Oost IIB

Wonen in een tuindorp met veel groen: Tramdijk Oost in Lemmer.

De gemeente De Fryske Marren biedt in de nieuwe wijk Tramdijk Oost, aan de noordoostzijde van Lemmer, nieuwe (half)vrijstaande kavels aan. Het gaat om 13 kavels voor vrijstaande woningen en 4 kavels voor twee-onder-een-kap-woningen. Meer informatie over de kavels vindt u op de woonwebsite van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw woning in de poort van Fryslân?

Lemmer heeft een goed voorzieningenniveau, met onder andere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs (waaronder één school vlakbij de in verkoop zijnde kavels), meerdere supermarkten en een ruim winkelaanbod.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Orion
257 m
Bushalte Begraafplaats
457 m
Bushalte Gemini
505 m
Bushalte Frieslandpark
792 m
Bushalte Urkerstraat
810 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bornego College
12.79 km
It Toanhûs
13.41 km
Twa Fjilden
13.41 km
Dr. E.A. Borgerschool
13.49 km
Bibliotheek Joure
13.71 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Poiesz
126 m
Kruidvat
187 m
Karwei
575 m
Spar
1.02 km
ING Bank
1.02 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq
14.71 km
Apotheek
16.08 km
M.C. Emmloord
16.49 km
Verpleeghuisdependance De Schakel
16.52 km
St. Antonius Ziekenhuis Emmeloord
16.85 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen