De Wirnte, Langeveen

Toekomstig

Dit plan is in ontwikkeling bij de gemeente Tubbergen. Kijk voor meer informatie op de kavelwebsite van de gemeente.

De Wirnte

  • Langeveen

Wonen in het goed bereikbare en gezellige Langeveen.

De gemeente Tubbergen is bezig met de voorbereiding van een uitbreidingsplan met rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan de noordrand van het kerkdorp Langeveen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Langeveen is een kleine kern met een hechte gemeenschap, wat onder andere blijkt in het verenigingsleven. Het dorp ligt aan de N343 (Oldenzaal-Hardenberg) en is daardoor goed bereikbaar.

Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Cafe Nobbenhuis
194 m
Bushalte Dwarsstraat
444 m
Bushalte R.K. Kerk
469 m
Bushalte Hardenbergerweg
720 m
Bushalte Driesprong
805 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Cantecleer
4.67 km
CNBS Windesheim
6.12 km
Basisschool Rehoboth
7.41 km
Openbare Bibliotheek
8.6 km
CSG Noordik
8.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
5.1 km
Spar
5.32 km
Slagerij Meijer
5.41 km
Bakkerij Slomp
6.52 km
Jumbo
6.53 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kloosterhaar
4.45 km
Tandartspraktijk Westerhaar
6.46 km
Huisartsenpraktijk Het Veen
7.12 km
Weemelanden
8.56 km
Dijkstra Tandarts
9.14 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen