Wyldehoarne, Joure

In verkoop

Inschrijven kon tot 30 juni j.l. De digitale loting zal plaatsvinden op donderdag 9 juli a.s.

Wyldehoarne

Bouw samen met ons uw twee-onder-één-kapwoning in de ruimte en vrijheid van een groene, waterrijke omgeving.

De gemeente De Fryske Marren biedt 10 halfvrijstaande kavels aan in fase 3BII van uitbreidingsplan Wyldehoarne te Joure. De kavels zijn allemaal direct gelegen aan het recreatieve water en bieden veel privacy. Meer informatie over de kavels en over de uitgifteprocedure vindt u op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw betaalbare droomhuis aan het water?

Joure, hoofdplaats van de gemeente, beschikt over basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en een ruim winkelaanbod, waaronder diverse supermarkten. Pluspunt van het centrum van Joure is het vrij parkeren. Verder zijn er enkele sportverenigingen. Joure is zeer goed bereikbaar door haar ligging aan de snelwegen A6 en A7.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.
Lees verder...

Nieuws over Wyldehoarne

16-06-2020

Bouw samen met ons uw twee-onder-één-kapwoning in Joure!

De gemeente De Fryske Marren biedt 10 halfvrijstaande kavels aan in fase 3BII van uitbreidingsplan Wyldehoarne te Joure. De kavels zijn allemaal direct gelegen aan het recreatieve water en bieden veel privacy.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Yndustrywei
791 m
Bushalte De Ekers
924 m
Bushalte Eeltsjebaes
1.03 km
Bushalte Sloep
1.2 km
Bushalte E.A. Borgerstraat
1.23 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Joure
1.55 km
Dr. E.A. Borgerschool
1.74 km
Twa Fjilden
1.81 km
It Toanhûs
1.81 km
Bornego College
2.85 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Karwei
989 m
ING Bank
1.63 km
Trekpleister
2.03 km
Albert Heijn
2.03 km
Aldi
2.03 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq
823 m
Kring-apotheek Haskerburg
6.63 km
Mediq De Greiden
6.67 km
Kring-apotheek Swarte;Alphega Apotheek
7.13 km
Linde Apotheek
7.61 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen