De Grave, Haarle

Toekomstig

Dit plan is in ontwikkeling bij de gemeente Hellendoorn.

De Grave

  • Haarle

Kavels in Haarle.

De gemeente Hellendoorn biedt kavels aan in plan De Grave in Haarle. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over De Grave

De vlag kan uit in Haarle: Eerste bouwkavels De Grave komen dit najaar op de markt

Een belangrijk en vooral heugelijk moment voor Haarle. Er is groen licht voor bouwen in De Grave. Dit nieuwbouwwijkje aan de noordkant van Haarle vormt een reddingsboei voor het dorp, waar al tijden amper een betaalbare woning op de markt komt.

Lees verder

Update: ‘Grote opluchting’ bij gemeente Hellendoorn: Stikstof gooit geen roet in eten bij bouwplannen in Haarle

Stikstof, een woord dat steeds vaker zorgt voor nachtmerries bij projectontwikkelaars en bouwers. Want vanwege een te hoge stikstofbelasting voor de natuur is menig project gesneuveld of in de ijskast gezet. 

Lees verder

Woningnood in Haarle blijft groot, overweldigende belangstelling voor wonen in plan De Grave

Meer dan 250 belangstellenden kwamen af op de informatieavond van Plaatselijk Belang Haarle over plan De Grave, de geplande nieuwe woonwijk aan de noordkant van het dorp. Het laat zien hoe groot de behoefte aan een betaalbare woning in Haarle is.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Stationsweg
796 m
Bushalte Molenweg
1.18 km
Bushalte Bezoekerscentrum SBB
4.15 km
Bushalte Nijverdalseweg
4.46 km
Bushalte Avonturenpark
4.55 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
ZINiN Bibliotheek
5.41 km
PC Basisschool Prinses Irene
5.96 km
Bosschool Espelo
6.72 km
Landstede
8.5 km
Jacobus Fruytier
9.71 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
520 m
Coop
4.66 km
DIO Drogist
5 km
Jumbo
5.08 km
Trekpleister
5.12 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Nijverdal
5.51 km
Kroonnweide
10.55 km
De Weijerd
10.85 km
E.H. van de Veen
11.07 km
Apotheek De Vijfhoek
15.62 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Assen